Wij kopen graag uw industriële werktuigen. Ongeacht de staat en het merk! Meer informatie →

Wiellader verkopen

DE SPECIALIST IN GEBRUIKTE WIELLADERS

Inkoop Wielladers

Bent u op zoek naar een moeiteloze manier om uw gebruikte wiellader te verkopen? Industriële Werktuigen staat voor u klaar met een naadloze inkoopervaring die gericht is op uw gemak. Onze benadering is eenvoudig maar effectief: we begrijpen uw behoeften en bieden een eerlijk bod dat de waarde van uw machine weerspiegelt. Met een vlotte afhandeling en een team van deskundigen om u te begeleiden, streven we ernaar om uw verkoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 • Uw Gemak Voorop: Wij begrijpen dat het verkopen van uw wiellader geen ingewikkeld proces hoeft te zijn. Daarom zorgen we voor een gestroomlijnde en moeiteloze verkoopervaring die is afgestemd op uw wensen.
 • Directe Aankoop: Bij IndustriëleWerktuigen.nl kopen we uw wiellader rechtstreeks van u, zonder tussenpersonen. Dit betekent dat u snel kunt verkopen en direct kunt samenwerken met ons ervaren team.
 • Staat Geen Bezwaar: Ongeacht de conditie van uw wielladers, hebben wij interesse in hun aankoop. Of uw machines nu nieuw, gebruikt, beschadigd of defect zijn, wij staan open voor alle mogelijkheden. U hoeft zich geen zorgen te maken over de staat van uw machines; wij zijn experts in het evalueren van hun waarde.
 • Snelle en Rechtvaardige Prijs: Wij begrijpen het belang van tijd. Daarom bieden wij een snelle evaluatie van uw wiellader, gevolgd door een eerlijke en marktconforme prijs. Vertrouw op onze expertise en ervaring voor een transparante deal.

Merken en Modellen

Bij Industriële Werktuigen hebben we interesse in de inkoop van wielladers van verschillende merken en modellen, waaronder:

 • Caterpillar
  Volvo
  Komatsu
  Liebherr
  JCB
  Case
  Hitachi
  en andere vooraanstaande merken.

We waarderen de diverse eigenschappen en prestaties van wielladers van verschillende merken en kijken ernaar uit om met u samen te werken, ongeacht het specifieke merk van uw machine.

Een goede prijs

Wij bieden altijd een goede prijs voor uw industriële werktuigen.

Snelle afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod, dan kunnen we direct uw werktuig ophalen.

Wat Krijg Ik Voor Mijn Wiellader?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • Het type wiellader dat u wilt verkopen.
 • De staat van uw machine.
 • Het aantal machines dat u aanbiedt.
 • De locatie waar de machine moet worden opgehaald.

Ons verkoopteam staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, waardoor het een stressvrije ervaring wordt. Advies nodig over het verkopen van uw wiellader?

Nee, dit is geen probleem. Ook niet werkende werktuigen kunnen wij van u overnemen. Is het werktuig niet meer te repareren, dan bespreken we met u de mogelijkheden om uw oude werktuig als schroot over te nemen.

Dit is geen probleem, wij kunnen werktuigen van vrijwel ieder merk en type inkopen. Stuur ons aub een bericht met als bijlage een foto van het typeplaatje. Wij zullen u bij interesse een passend bod doen.

Ja, wij hebben de mogelijkheid om met spoed uw werktuigen af te voeren. Neem bij direct contact op met onze klantenservice en laat u verbazen over onze snelle en vakkundige manier van werken.

Ja, wij hebben de capaciteit om klanten in geheel Nederland te bedienen en uw industriële werktuigen snel af te voeren. 

Nee, de leeftijd van uw werktuig is geen enkel issue. Stuur ons via het contactformulier een foto van het typeplaatje en wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij kunnen uw industriële werktuig(en) op komen halen. Neemt u aub contact op met onze klantenservice voor een afspraak.

Ja, ook industriële werktuigen die u niet terugvindt op onze website kunnen vaak interessant voor ons zijn om van u over te nemen. Vult u aub het contactformulier in en voeg een foto van het type plaatje toe, wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij hebben de capaciteit en het benodigde materieel om uw gehele werktuigenpark over te nemen en snel af te voeren. Neemt u eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Group-925

E-MAILADRES

info@industrielewerktuigen.nl

Group-926

TELEFOONNUMMER

06 35609181

map-marker-639_bd071826-7d2a-441d-bb24-9654b4644e4c

ONS ADRES

Teleportboulevard 130, 1043 EJ, Amsterdam

Dé specialist in het inkopen van Industriële Werktuigen

Verkoop uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel werktuig aan IndustriëleWerktuigen.nl. Wij beschikken over vele jaren ervaring ervaring met het kopen en verkopen van gebruikte industriële werktuigen. IndustriëleWerktuigen.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en herbestemming van gebruikte heftrucks en ander zwaar materieel.