Wij kopen graag uw industriële werktuigen. Ongeacht de staat en het merk! Meer informatie →

Still inkoop

DE SPECIALIST IN GEBRUIKTE STILL WERKTUIGEN

Inkoop Still Werktuigen

Still werktuig Verkopen?

Bij Industriële Werktuigen zijn we doorlopend op zoek naar gebruikte Still machines. Dankzij onze ervaring kunnen we de beste prijzen bieden voor gebruikt Still materieel.

De beste prijs voor uw Still werktuigen!

Heeft uw Still heftruck zijn beste tijd gehad? Wilt u om een andere reden van uw Still werktuig af? Wij zorgen voor herbestemmen van uw gebruikte werktuigen en machines. U ontvangt de best mogelijke prijs voor uw Still machine. Wij zijn dé specialist in het inkopen en herbestemmen van Still werktuigen. Wij zorgen ook voor transport van uw gebruikte Still werktuig. Wij hebben alle materieel in huis om uw gebruikte Still machine verantwoord af te voeren.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het kopen en verkopen van tweedehands materieel van Still, zijn we ervan overtuigd dat we u een goede deal kunnen bieden. Uw gebruikte materieel kan met onze vrachtwagens overal in het land worden opgehaald. Wij bieden een snelle en gemakkelijke manier om uw oude gebruikte apparatuur te verkopen. Het enige wat u hoeft te doen is ons eenvoudige formulier in te vullen en wij doen de rest.

Welke Merken Kopen Jullie naast STill?

Wij verrichten de inkoop en herbestemming van alle typen en merken werktuigen, waaronder:

 • Caterpillar
 • Jungheinrich
 • Linde
 • Yale
 • Hyster
 • Gehl
 • Bobcat
 • Komatsu
 • Doosan

Ons doel is om u de beste prijs te geven voor uw Industriële Werktuigen!

Een goede prijs

Wij bieden altijd een goede prijs voor uw industriële werktuigen.

Snelle afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod, dan kunnen we direct uw werktuig ophalen.

Still heftruck verkopen
Wat Krijg Ik Voor Mijn Werktuig?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • Het type werktuig dat u wilt verkopen.
 • De staat van uw machine.
 • Het aantal machines dat u aanbiedt.
 • De locatie waar de machine moet worden opgehaald.

Ons verkoopteam staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, waardoor het een stressvrije ervaring wordt. Advies nodig over het verkopen van uw Still machine?

Nee, dit is geen probleem. Ook niet werkende werktuigen kunnen wij van u overnemen. Is het werktuig niet meer te repareren, dan bespreken we met u de mogelijkheden om uw oude werktuig als schroot over te nemen.

Dit is geen probleem, wij kunnen werktuigen van vrijwel ieder merk en type inkopen. Stuur ons aub een bericht met als bijlage een foto van het typeplaatje. Wij zullen u bij interesse een passend bod doen.

Ja, wij hebben de mogelijkheid om met spoed uw werktuigen af te voeren. Neem bij direct contact op met onze klantenservice en laat u verbazen over onze snelle en vakkundige manier van werken.

Ja, wij hebben de capaciteit om klanten in geheel Nederland te bedienen en uw industriële werktuigen snel af te voeren. 

Nee, de leeftijd van uw werktuig is geen enkel issue. Stuur ons via het contactformulier een foto van het typeplaatje en wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij kunnen uw industriële werktuig(en) op komen halen. Neemt u aub contact op met onze klantenservice voor een afspraak.

Ja, ook industriële werktuigen die u niet terugvindt op onze website kunnen vaak interessant voor ons zijn om van u over te nemen. Vult u aub het contactformulier in en voeg een foto van het type plaatje toe, wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij hebben de capaciteit en het benodigde materieel om uw gehele werktuigenpark over te nemen en snel af te voeren. Neemt u eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Group-925

E-MAILADRES

info@industrielewerktuigen.nl

Group-926

TELEFOONNUMMER

06 35609181

map-marker-639_bd071826-7d2a-441d-bb24-9654b4644e4c

ONS ADRES

Teleportboulevard 130, 1043 EJ, Amsterdam

Dé specialist in het inkopen van Industriële Werktuigen

Verkoop uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel werktuig aan IndustriëleWerktuigen.nl. Wij beschikken over vele jaren ervaring ervaring met het kopen en verkopen van gebruikte industriële werktuigen. IndustriëleWerktuigen.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en herbestemming van gebruikte heftrucks en ander zwaar materieel.