Wij kopen graag uw industriële werktuigen. Ongeacht de staat en het merk! Meer informatie →

Liebherr inkoop

DE SPECIALIST IN GEBRUIKTE LIEBHERR WERKTUIGEN

Inkoop Liebherr Werktuigen

Als het gaat om zwaar materieel, is Liebherr een van de meest toonaangevende merken in de wereld van de bouw- en mijnbouwsector. Het bedrijf is opgericht in 1949 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd voor het ontwerpen en produceren van kwalitatief hoogwaardige machines. Liebherr staat bekend om zijn brede assortiment aan machines, waaronder kranen, graafmachines, bulldozers en wielladers. Het bedrijf richt zich op het leveren van machines die zijn ontworpen om te werken in de zwaarste omstandigheden en die tegelijkertijd efficiënt en betrouwbaar zijn.

Een van de kenmerken van Liebherr is hun focus op innovatie en technologie. Het bedrijf investeert continu in onderzoek en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat hun machines altijd de nieuwste technologie bevatten en dat ze voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en duurzaamheid. Liebherr-machines zijn ontworpen om te presteren onder de zwaarste omstandigheden en worden veel gebruikt in de bouw- en mijnbouwsector over de hele wereld. Hun kranen, bijvoorbeeld, zijn in staat om enorme gewichten te tillen en te verplaatsen, terwijl hun graafmachines gemakkelijk grote hoeveelheden grond en gesteente kunnen verplaatsen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de verkoop van uw Liebherr-machines, neem dan contact met ons op bij IndustriëleWerktuigen.nl. Wij bieden een eerlijke prijs voor uw machine.

Welke Merken Kopen Jullie naast Liebherr?

Wij verrichten de inkoop en herbestemming van alle typen en merken werktuigen, waaronder:

 • Caterpillar
 • Jungheinrich
 • Linde
 • Yale
 • Hyster
 • Gehl
 • Komatsu
 • Doosan

Ons doel is om u de beste prijs te geven voor uw Industriële Werktuigen!

Een goede prijs

Wij bieden altijd een goede prijs voor uw industriële werktuigen.

Snelle afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod, dan kunnen we direct uw werktuig ophalen.

Wat Krijg Ik Voor Mijn Werktuig?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • Het type werktuig dat u wilt verkopen.
 • De staat van uw machine.
 • Het aantal machines dat u aanbiedt.
 • De locatie waar de machine moet worden opgehaald.

Ons verkoopteam staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, waardoor het een stressvrije ervaring wordt. Advies nodig over het verkopen van uw Liebherr machine?

Nee, dit is geen probleem. Ook niet werkende werktuigen kunnen wij van u overnemen. Is het werktuig niet meer te repareren, dan bespreken we met u de mogelijkheden om uw oude werktuig als schroot over te nemen.

Dit is geen probleem, wij kunnen werktuigen van vrijwel ieder merk en type inkopen. Stuur ons aub een bericht met als bijlage een foto van het typeplaatje. Wij zullen u bij interesse een passend bod doen.

Ja, wij hebben de mogelijkheid om met spoed uw werktuigen af te voeren. Neem bij direct contact op met onze klantenservice en laat u verbazen over onze snelle en vakkundige manier van werken.

Ja, wij hebben de capaciteit om klanten in geheel Nederland te bedienen en uw industriële werktuigen snel af te voeren. 

Nee, de leeftijd van uw werktuig is geen enkel issue. Stuur ons via het contactformulier een foto van het typeplaatje en wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij kunnen uw industriële werktuig(en) op komen halen. Neemt u aub contact op met onze klantenservice voor een afspraak.

Ja, ook industriële werktuigen die u niet terugvindt op onze website kunnen vaak interessant voor ons zijn om van u over te nemen. Vult u aub het contactformulier in en voeg een foto van het type plaatje toe, wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij hebben de capaciteit en het benodigde materieel om uw gehele werktuigenpark over te nemen en snel af te voeren. Neemt u eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Group-925

E-MAILADRES

info@industrielewerktuigen.nl

Group-926

TELEFOONNUMMER

06 35609181

map-marker-639_bd071826-7d2a-441d-bb24-9654b4644e4c

ONS ADRES

Teleportboulevard 130, 1043 EJ, Amsterdam

Dé specialist in het inkopen van Industriële Werktuigen

Verkoop uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel werktuig aan IndustriëleWerktuigen.nl. Wij beschikken over vele jaren ervaring ervaring met het kopen en verkopen van gebruikte industriële werktuigen. IndustriëleWerktuigen.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en herbestemming van gebruikte heftrucks en ander zwaar materieel.