Wij kopen graag uw industriële werktuigen. Ongeacht de staat en het merk! Meer informatie →

Komatsu inkoop

DE SPECIALIST IN GEBRUIKTE KOMATSU WERKTUIGEN

Inkoop Komatsu Werktuigen

Komatsu is een wereldwijd bekend merk in de industrie van zwaar materieel en werktuigen. Het bedrijf, opgericht in Japan in 1921, is gespecialiseerd in de productie van een breed scala aan werktuigen, waaronder graafmachines, bulldozers, wielladers en dumptrucks. Komatsu staat bekend om zijn hoogwaardige en duurzame machines die zijn ontworpen om de meest veeleisende omstandigheden aan te kunnen. Het bedrijf heeft een sterke focus op innovatie en ontwikkeling, en investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om de beste machines op de markt te kunnen produceren.

Een van de belangrijkste kenmerken van Komatsu werktuigen is de efficiëntie en betrouwbaarheid. De machines van Komatsu zijn ontworpen om zware werkzaamheden uit te voeren en zijn uitgerust met geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat ze efficiënt werken. Daarnaast biedt het merk uitstekende service en ondersteuning, waardoor klanten erop kunnen vertrouwen dat hun machines altijd goed onderhouden worden.

Bij IndustriëleWerktuigen.nl hebben we veel ervaring met Komatsu werktuigen en zijn we gespecialiseerd in de inkoop en herbestemming van deze machines. Wij bieden een eerlijke prijs voor uw machine en zorgen voor een professionele afhandeling van de transactie.

Onze focus ligt op het maximaliseren van de levensduur van uw machine en het herbestemmen ervan op een verantwoorde manier. Wij zijn er trots op dat we onze klanten een uitstekende service bieden en zijn altijd bereid om te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor hun behoeften.

Kortom, als u een Komatsu machine heeft die u wilt verkopen, kunt u bij IndustriëleWerktuigen.nl terecht voor een eerlijke prijs en een professionele afhandeling van de transactie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Welke Merken Kopen Jullie naast Komatsu?

Wij verrichten de inkoop en herbestemming van alle typen en merken werktuigen, waaronder:

 • Caterpillar
 • Jungheinrich
 • Linde
 • Yale
 • Hyster
 • Gehl
 • Doosan
 • Doosan

Ons doel is om u de beste prijs te geven voor uw Industriële Werktuigen!

Een goede prijs

Wij bieden altijd een goede prijs voor uw industriële werktuigen.

Snelle afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod, dan kunnen we direct uw werktuig ophalen.

Wat Krijg Ik Voor Mijn Werktuig?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • Het type werktuig dat u wilt verkopen.
 • De staat van uw machine.
 • Het aantal machines dat u aanbiedt.
 • De locatie waar de machine moet worden opgehaald.

Ons verkoopteam staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, waardoor het een stressvrije ervaring wordt. Advies nodig over het verkopen van uw Komatsu machine?

Nee, dit is geen probleem. Ook niet werkende werktuigen kunnen wij van u overnemen. Is het werktuig niet meer te repareren, dan bespreken we met u de mogelijkheden om uw oude werktuig als schroot over te nemen.

Dit is geen probleem, wij kunnen werktuigen van vrijwel ieder merk en type inkopen. Stuur ons aub een bericht met als bijlage een foto van het typeplaatje. Wij zullen u bij interesse een passend bod doen.

Ja, wij hebben de mogelijkheid om met spoed uw werktuigen af te voeren. Neem bij direct contact op met onze klantenservice en laat u verbazen over onze snelle en vakkundige manier van werken.

Ja, wij hebben de capaciteit om klanten in geheel Nederland te bedienen en uw industriële werktuigen snel af te voeren. 

Nee, de leeftijd van uw werktuig is geen enkel issue. Stuur ons via het contactformulier een foto van het typeplaatje en wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij kunnen uw industriële werktuig(en) op komen halen. Neemt u aub contact op met onze klantenservice voor een afspraak.

Ja, ook industriële werktuigen die u niet terugvindt op onze website kunnen vaak interessant voor ons zijn om van u over te nemen. Vult u aub het contactformulier in en voeg een foto van het type plaatje toe, wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij hebben de capaciteit en het benodigde materieel om uw gehele werktuigenpark over te nemen en snel af te voeren. Neemt u eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Group-925

E-MAILADRES

info@industrielewerktuigen.nl

Group-926

TELEFOONNUMMER

06 35609181

map-marker-639_bd071826-7d2a-441d-bb24-9654b4644e4c

ONS ADRES

Teleportboulevard 130, 1043 EJ, Amsterdam

Dé specialist in het inkopen van Industriële Werktuigen

Verkoop uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel werktuig aan IndustriëleWerktuigen.nl. Wij beschikken over vele jaren ervaring ervaring met het kopen en verkopen van gebruikte industriële werktuigen. IndustriëleWerktuigen.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en herbestemming van gebruikte heftrucks en ander zwaar materieel.