Wij kopen graag uw industriële werktuigen. Ongeacht de staat en het merk! Meer informatie →

Jungheinrich inkoop

DE SPECIALIST IN GEBRUIKTE JUNGHEINRICH WERKTUIGEN

Inkoop Jungheinrich Werktuigen

Bij Industriële Werktuigen zijn we dagelijks op jacht naar gebruikte Jungheinrich machines. Dankzij onze ruime praktijkervaring garanderen wij de beste prijzen voor gebruikte Jungheinrich machines. 

Heeft uw Jungheinrich machine zijn beste tijd wel gehad? Wilt u om andere redenen afstand doen van uw Jungheinrich werktuig? Wij nemen de herbestemming van uw gebruikte werktuigen en machines graag voor onze rekening. Bij ons krijgt u de best mogelijke prijs voor uw Jungheinrich machine. Als specialist in het inkopen en herbestemmen van Jungheinrich machines zijn wij dé aangewezen partij. Ook het transport van uw gebruikte Jungheinrich werktuig wordt door ons verzorgd. Wij zijn uitgerust met alle apparatuur om uw afgedankte Jungheinrich machine correct af te voeren.

Dankzij onze ruim 10 jaar ervaring in het kopen en verkopen van gebruikte Jungheinrich machines zijn wij er zeker van dat wij u een gunstige aanbieding kunnen doen. De gebruikte apparatuur kan met onze vrachtwagens worden opgehaald waar dan ook in het land. U kunt bij ons snel en eenvoudig uw oude gebruikte apparatuur verkopen. U vult gewoon ons eenvoudige formulier in en wij doen de rest.

Welke Jungheinrich werktuigen kopen wij:
  • Jungheinrich heftrucks
  • Jungheinrich graafmachines
  • Jungheinrich bulldozers
  • Jungheinrich schrankladers
  • Jungheinrich generatoren
  • Ook al uw andere Jungheinrich werktuigen en machines zijn bij ons van harte welkom!
Over Jungheinrich

Jungheinrich is wereldwijd een innovatief en toonaangevend bedrijf als het om industriële werktuigen gaat. Het bedrijf biedt een breed scala aan vorkheftrucks, schrankladers, knikgestuurde vrachtwagens, materiaalbehandelingsapparatuur en andere hefoplossingen voor vele industrieën. Jungheinrich biedt de krachtigste en meest veelzijdige producten voor specifieke behoeften. Al meer dan 50 jaar ontwikkelt Jungheinrich innovatieve hefoplossingen voor verschillende branches. Met haar producten en diensten biedt het bedrijf hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de meest veeleisende eisen. De producten van Jungheinrich worden wereldwijd gebruikt door duizenden klanten in de auto-industrie, bouw, logistiek, voedselverwerking, staalproductie, medische technologie en vele andere industrieën.

Ons doel is om u de beste prijs te geven voor uw Jungheinrich werktuig!

Een goede prijs

Wij bieden altijd een goede prijs voor uw Jungheinrich werktuigen.

Snelle afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod, dan kunnen we direct uw werktuig ophalen.

Inkoop Jungheinrich Heftrucks
Wat Krijg Ik Voor Mijn Werktuig?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

  • Het type Jungheinrich werktuig dat u wilt verkopen.
  • De staat van uw machine.
  • Het aantal machines dat u aanbiedt.
  • De locatie waar de machine moet worden opgehaald.

Ons verkoopteam staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, waardoor het een stressvrije ervaring wordt. Advies nodig over het verkopen van uw Jungheinrich machine?

Nee, dit is geen probleem. Ook niet werkende werktuigen kunnen wij van u overnemen. Is het werktuig niet meer te repareren, dan bespreken we met u de mogelijkheden om uw oude werktuig als schroot over te nemen.

Dit is geen probleem, wij kunnen werktuigen van vrijwel ieder merk en type inkopen. Stuur ons aub een bericht met als bijlage een foto van het typeplaatje. Wij zullen u bij interesse een passend bod doen.

Ja, wij hebben de mogelijkheid om met spoed uw werktuigen af te voeren. Neem bij direct contact op met onze klantenservice en laat u verbazen over onze snelle en vakkundige manier van werken.

Ja, wij hebben de capaciteit om klanten in geheel Nederland te bedienen en uw industriële werktuigen snel af te voeren. 

Nee, de leeftijd van uw werktuig is geen enkel issue. Stuur ons via het contactformulier een foto van het typeplaatje en wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij kunnen uw industriële werktuig(en) op komen halen. Neemt u aub contact op met onze klantenservice voor een afspraak.

Ja, ook industriële werktuigen die u niet terugvindt op onze website kunnen vaak interessant voor ons zijn om van u over te nemen. Vult u aub het contactformulier in en voeg een foto van het type plaatje toe, wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij hebben de capaciteit en het benodigde materieel om uw gehele werktuigenpark over te nemen en snel af te voeren. Neemt u eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Group-925

E-MAILADRES

info@industrielewerktuigen.nl

Group-926

TELEFOONNUMMER

06 35609181

map-marker-639_bd071826-7d2a-441d-bb24-9654b4644e4c

ONS ADRES

Teleportboulevard 130, 1043 EJ, Amsterdam

Dé specialist in het inkopen van Industriële Werktuigen

Verkoop uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel werktuig aan IndustriëleWerktuigen.nl. Wij beschikken over vele jaren ervaring ervaring met het kopen en verkopen van gebruikte industriële werktuigen. IndustriëleWerktuigen.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en herbestemming van gebruikte heftrucks en ander zwaar materieel.