Wij kopen graag uw industriële werktuigen. Ongeacht de staat en het merk! Meer informatie →

Hyundai inkoop

DE SPECIALIST IN GEBRUIKTE HYUNDAI WERKTUIGEN

Inkoop Hyundai Werktuigen

Hyundai is een gerenommeerd merk op het gebied van industriële werktuigen. Het Zuid-Koreaanse bedrijf is opgericht in 1967 en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de wereldwijde industrie. Hyundai is vooral bekend om zijn hoogwaardige en betrouwbare machines, waaronder graafmachines, bulldozers, heftrucks en nog veel meer.

Hyundai heeft een uitgebreid aanbod aan werktuigen die geschikt zijn voor diverse toepassingen en sectoren, van de bouw- en constructie-industrie tot de logistieke sector. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve technologieën en hoogwaardige producten, waardoor het een van de meest betrouwbare merken op de markt is.

Hyundai werktuigen zijn ontworpen en gebouwd met de nieuwste technologieën en zijn daardoor efficiënt en duurzaam. Dit maakt de machines van Hyundai niet alleen betrouwbaar, maar ook zeer kosteneffectief op de lange termijn. Het bedrijf heeft ook een uitstekende service en ondersteuning, waardoor klanten altijd op het merk kunnen rekenen.

Bij IndustriëleWerktuigen.nl zijn we zeer bekend met de kwaliteit van Hyundai machines en zijn we gespecialiseerd in de inkoop en herbestemming van deze werktuigen. Als u een Hyundai machine heeft die u niet langer nodig heeft, kunt u bij ons terecht voor een eerlijke prijs en een professionele afhandeling van de transactie. Wij zijn erop gericht om de levensduur van uw machine te maximaliseren en deze op verantwoorde wijze te herbestemmen.

Welke Merken Kopen Jullie naast Hyundai?

Wij verrichten de inkoop en herbestemming van alle typen en merken werktuigen, waaronder:

 • Caterpillar
 • Jungheinrich
 • Linde
 • Yale
 • Hyster
 • Gehl
 • Komatsu
 • Doosan

Ons doel is om u de beste prijs te geven voor uw Industriële Werktuigen!

Een goede prijs

Wij bieden altijd een goede prijs voor uw industriële werktuigen.

Snelle afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod, dan kunnen we direct uw werktuig ophalen.

Wat Krijg Ik Voor Mijn Werktuig?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • Het type werktuig dat u wilt verkopen.
 • De staat van uw machine.
 • Het aantal machines dat u aanbiedt.
 • De locatie waar de machine moet worden opgehaald.

Ons verkoopteam staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, waardoor het een stressvrije ervaring wordt. Advies nodig over het verkopen van uw Hyundai machine?

Nee, dit is geen probleem. Ook niet werkende werktuigen kunnen wij van u overnemen. Is het werktuig niet meer te repareren, dan bespreken we met u de mogelijkheden om uw oude werktuig als schroot over te nemen.

Dit is geen probleem, wij kunnen werktuigen van vrijwel ieder merk en type inkopen. Stuur ons aub een bericht met als bijlage een foto van het typeplaatje. Wij zullen u bij interesse een passend bod doen.

Ja, wij hebben de mogelijkheid om met spoed uw werktuigen af te voeren. Neem bij direct contact op met onze klantenservice en laat u verbazen over onze snelle en vakkundige manier van werken.

Ja, wij hebben de capaciteit om klanten in geheel Nederland te bedienen en uw industriële werktuigen snel af te voeren. 

Nee, de leeftijd van uw werktuig is geen enkel issue. Stuur ons via het contactformulier een foto van het typeplaatje en wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij kunnen uw industriële werktuig(en) op komen halen. Neemt u aub contact op met onze klantenservice voor een afspraak.

Ja, ook industriële werktuigen die u niet terugvindt op onze website kunnen vaak interessant voor ons zijn om van u over te nemen. Vult u aub het contactformulier in en voeg een foto van het type plaatje toe, wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij hebben de capaciteit en het benodigde materieel om uw gehele werktuigenpark over te nemen en snel af te voeren. Neemt u eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Group-925

E-MAILADRES

info@industrielewerktuigen.nl

Group-926

TELEFOONNUMMER

06 35609181

map-marker-639_bd071826-7d2a-441d-bb24-9654b4644e4c

ONS ADRES

Teleportboulevard 130, 1043 EJ, Amsterdam

Dé specialist in het inkopen van Industriële Werktuigen

Verkoop uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel werktuig aan IndustriëleWerktuigen.nl. Wij beschikken over vele jaren ervaring ervaring met het kopen en verkopen van gebruikte industriële werktuigen. IndustriëleWerktuigen.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en herbestemming van gebruikte heftrucks en ander zwaar materieel.