Wij kopen graag uw industriële werktuigen. Ongeacht de staat en het merk! Meer informatie →

Doosan inkoop

DE SPECIALIST IN GEBRUIKTE DOOSAN WERKTUIGEN

Inkoop Doosan Werktuigen

Doosan is een toonaangevend merk in de industriële sector dat bekend staat om zijn hoogwaardige en betrouwbare machines. Het bedrijf produceert een breed scala aan machines, waaronder graafmachines, bulldozers, wielladers en dumpers.

Doosan heeft wereldwijd een goede reputatie opgebouwd en is synoniem geworden met kwaliteit en duurzaamheid. Als u eigenaar bent van een Doosan werktuig, dan kunt u erop vertrouwen dat u een hoogwaardige machine bezit die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Doosan herbestemming

Als u uw Doosan werktuig niet langer nodig heeft, dan bieden wij u een duurzame oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw Doosan werktuig een tweede leven krijgt door deze te herbestemmen. Dit betekent dat wij uw machine opknappen en verkopen aan een nieuwe eigenaar die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardig Doosan werktuig. Onze deskundige inkopers zijn bekend met de waarde van Doosan werktuigen en bieden u een eerlijke en marktconforme prijs voor uw machine. Wij inspecteren uw Doosan werktuig zorgvuldig en bepalen de waarde op basis van de staat van het werktuig, de leeftijd, het aantal draaiuren en andere relevante factoren.

Door uw Doosan werktuig aan ons te verkopen, draagt u bij aan een duurzame toekomst en helpt u de afvalberg te verminderen. Bovendien ontvangt u een eerlijke prijs voor uw machine en heeft u geen zorgen meer over opslag en onderhoud.

Ons proces voor de inkoop van Doosan werktuigen is snel, gemakkelijk en zonder gedoe. U kunt uw Doosan werktuig aanbieden door het online formulier in te vullen of ons telefonisch te bereiken. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zullen wij snel contact met u opnemen en een afspraak maken om uw machine te inspecteren.

Welke Merken Kopen Jullie naast Doosan?

Wij verrichten de inkoop en herbestemming van alle typen en merken werktuigen, waaronder:

 • Caterpillar
 • Jungheinrich
 • Linde
 • Yale
 • Hyster
 • Gehl
 • Komatsu
 • Bobcat

Ons doel is om u de beste prijs te geven voor uw Industriële Werktuigen!

Een goede prijs

Wij bieden altijd een goede prijs voor uw Doosan industriële werktuigen.

Snelle afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod, dan kunnen we direct uw Doosan werktuig ophalen.

Wat Krijg Ik Voor Mijn Werktuig?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • Het type werktuig dat u wilt verkopen.
 • De staat van uw machine.
 • Het aantal machines dat u aanbiedt.
 • De locatie waar de machine moet worden opgehaald.

Ons verkoopteam staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, waardoor het een stressvrije ervaring wordt. Advies nodig over het verkopen van uw Bobcat machine?

Nee, dit is geen probleem. Ook niet werkende werktuigen kunnen wij van u overnemen. Is het werktuig niet meer te repareren, dan bespreken we met u de mogelijkheden om uw oude werktuig als schroot over te nemen.

Dit is geen probleem, wij kunnen werktuigen van vrijwel ieder merk en type inkopen. Stuur ons aub een bericht met als bijlage een foto van het typeplaatje. Wij zullen u bij interesse een passend bod doen.

Ja, wij hebben de mogelijkheid om met spoed uw werktuigen af te voeren. Neem bij direct contact op met onze klantenservice en laat u verbazen over onze snelle en vakkundige manier van werken.

Ja, wij hebben de capaciteit om klanten in geheel Nederland te bedienen en uw industriële werktuigen snel af te voeren. 

Nee, de leeftijd van uw werktuig is geen enkel issue. Stuur ons via het contactformulier een foto van het typeplaatje en wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij kunnen uw industriële werktuig(en) op komen halen. Neemt u aub contact op met onze klantenservice voor een afspraak.

Ja, ook industriële werktuigen die u niet terugvindt op onze website kunnen vaak interessant voor ons zijn om van u over te nemen. Vult u aub het contactformulier in en voeg een foto van het type plaatje toe, wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij hebben de capaciteit en het benodigde materieel om uw gehele werktuigenpark over te nemen en snel af te voeren. Neemt u eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Group-925

E-MAILADRES

info@industrielewerktuigen.nl

Group-926

TELEFOONNUMMER

06 35609181

map-marker-639_bd071826-7d2a-441d-bb24-9654b4644e4c

ONS ADRES

Teleportboulevard 130, 1043 EJ, Amsterdam

Dé specialist in het inkopen van Industriële Werktuigen

Verkoop uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel werktuig aan IndustriëleWerktuigen.nl. Wij beschikken over vele jaren ervaring ervaring met het kopen en verkopen van gebruikte industriële werktuigen. IndustriëleWerktuigen.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en herbestemming van gebruikte heftrucks en ander zwaar materieel.