Wij kopen graag uw industriële werktuigen. Ongeacht de staat en het merk! Meer informatie →

Bobcat inkoop

DE SPECIALIST IN GEBRUIKTE BOBCAT WERKTUIGEN

Inkoop Bobcat Werktuigen

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de inkoop van uw Bobcat werktuigen, dan bent u bij IndustriëleWerktuigen.nl aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van diverse soorten industriële werktuigen, waaronder Bobcat machines.

Bobcat is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en betrouwbare werktuigen. Of u nu een Bobcat heftruck, graafmachine, bulldozer of ander werktuig bezit, wij kopen het graag van u over. Bij ons krijgt u de beste prijs voor uw Bobcat werktuigen, ongeacht het model of de staat waarin de machine verkeert.

Onze ervaren specialisten zijn zeer goed bekend met Bobcat werktuigen en hebben ruime ervaring in het inkopen van deze machines. Dankzij deze expertise kunnen wij u een eerlijke en marktconforme prijs bieden voor uw werktuig. Of u nu uw Bobcat machine verkoopt vanwege bedrijfssluiting, verhuizing of gewoon omdat u een nieuwe machine wilt aanschaffen, bij ons kunt u terecht.

Wij zorgen voor een vlotte en professionele afhandeling van de inkoop van uw Bobcat machine. We maken duidelijke afspraken met u over de prijs en de afwikkeling van de transactie. Naast een eerlijke prijs voor uw werktuig, bieden wij ook een snelle en efficiënte afhandeling van de transactie. Zo kunt u snel en zonder gedoe uw Bobcat machine bij ons inleveren.

Als u uw Bobcat werktuig aan ons verkoopt, kunt u er zeker van zijn dat uw machine in goede handen is. Wij zorgen voor een professionele herbestemming van uw werktuig, waarbij we ons richten op het maximaal benutten van de levensduur van uw machine. Of uw Bobcat nu wordt verkocht aan een andere onderneming, wordt geëxporteerd of wordt gerecycled, wij zorgen voor een duurzame en verantwoorde herbestemming van uw machine.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de inkoop van uw Bobcat werktuigen, dan is IndustriëleWerktuigen.nl uw beste keuze. Wij bieden een eerlijke prijs voor uw machine en zorgen voor een vlotte en professionele afhandeling van de transactie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!

Welke Merken Kopen Jullie naast Bobcat?

Wij verrichten de inkoop en herbestemming van alle typen en merken werktuigen, waaronder:

 • Caterpillar
 • Jungheinrich
 • Linde
 • Yale
 • Hyster
 • Gehl
 • Komatsu
 • Doosan

Ons doel is om u de beste prijs te geven voor uw Industriële Werktuigen!

Een goede prijs

Wij bieden altijd een goede prijs voor uw industriële werktuigen.

Snelle afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod, dan kunnen we direct uw werktuig ophalen.

Wat Krijg Ik Voor Mijn Werktuig?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • Het type werktuig dat u wilt verkopen.
 • De staat van uw machine.
 • Het aantal machines dat u aanbiedt.
 • De locatie waar de machine moet worden opgehaald.

Ons verkoopteam staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, waardoor het een stressvrije ervaring wordt. Advies nodig over het verkopen van uw Bobcat machine?

Nee, dit is geen probleem. Ook niet werkende werktuigen kunnen wij van u overnemen. Is het werktuig niet meer te repareren, dan bespreken we met u de mogelijkheden om uw oude werktuig als schroot over te nemen.

Dit is geen probleem, wij kunnen werktuigen van vrijwel ieder merk en type inkopen. Stuur ons aub een bericht met als bijlage een foto van het typeplaatje. Wij zullen u bij interesse een passend bod doen.

Ja, wij hebben de mogelijkheid om met spoed uw werktuigen af te voeren. Neem bij direct contact op met onze klantenservice en laat u verbazen over onze snelle en vakkundige manier van werken.

Ja, wij hebben de capaciteit om klanten in geheel Nederland te bedienen en uw industriële werktuigen snel af te voeren. 

Nee, de leeftijd van uw werktuig is geen enkel issue. Stuur ons via het contactformulier een foto van het typeplaatje en wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij kunnen uw industriële werktuig(en) op komen halen. Neemt u aub contact op met onze klantenservice voor een afspraak.

Ja, ook industriële werktuigen die u niet terugvindt op onze website kunnen vaak interessant voor ons zijn om van u over te nemen. Vult u aub het contactformulier in en voeg een foto van het type plaatje toe, wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij hebben de capaciteit en het benodigde materieel om uw gehele werktuigenpark over te nemen en snel af te voeren. Neemt u eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Group-925

E-MAILADRES

info@industrielewerktuigen.nl

Group-926

TELEFOONNUMMER

06 35609181

map-marker-639_bd071826-7d2a-441d-bb24-9654b4644e4c

ONS ADRES

Teleportboulevard 130, 1043 EJ, Amsterdam

Dé specialist in het inkopen van Industriële Werktuigen

Verkoop uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel werktuig aan IndustriëleWerktuigen.nl. Wij beschikken over vele jaren ervaring ervaring met het kopen en verkopen van gebruikte industriële werktuigen. IndustriëleWerktuigen.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en herbestemming van gebruikte heftrucks en ander zwaar materieel.