Wij kopen graag uw industriële werktuigen. Ongeacht de staat en het merk! Meer informatie →

Minigraver verkopen

DE SPECIALIST IN GEBRUIKTE MINIGRAVERS

Inkoop Minigravers

Bent u op zoek naar een moeiteloze manier om uw gebruikte minigraver te verkopen? Bij Industriële Werktuigen begrijpen we uw wens naar een vlotte en eenvoudige verkoopervaring. Ongeacht het merk van uw minigraver, onze aanpak is helder en doelgericht: we luisteren naar uw behoeften en bieden een eerlijk bod dat recht doet aan de waarde van uw machine. Met een snelle afhandeling en deskundige begeleiding, streven we ernaar om uw verkoopproces zo soepel mogelijk te maken.

 • Uw Comfort Voorop: Wij begrijpen dat het verkopen van uw minigraver geen ingewikkeld proces hoeft te zijn. Daarom zorgen we voor een gestroomlijnde en gebruikersvriendelijke verkoopervaring die aansluit op uw verwachtingen.
 • Directe Aankoop: Bij IndustriëleWerktuigen.nl kopen we uw minigraver rechtstreeks van u, zonder onnodige tussenpersonen. Dit betekent dat u snel kunt verkopen en rechtstreeks kunt communiceren met ons ervaren team.
 • Inkoop in Iedere Staat: Ongeacht de staat waarin uw minigraver verkeert, hebben wij interesse in de aankoop ervan. Of uw machine nu nieuw, gebruikt, beschadigd of defect is, wij staan open voor alle mogelijkheden. U hoeft zich geen zorgen te maken over de staat van uw machine; wij zijn deskundig in het bepalen van de waarde.
 • Alle Merken Welkom: Bij Industriële Werktuigen kopen we minigravers van alle merken. Of het nu gaat om Bobcat, Caterpillar, Kubota, Takeuchi, JCB, Volvo, Yanmar of andere vooraanstaande merken, we hebben interesse.
 • Snelle en Eerlijke Waardering: We begrijpen dat tijd van essentieel belang is. Daarom bieden wij een snelle beoordeling van uw minigraver, gevolgd door een eerlijk en marktconform bod. Vertrouw op onze expertise en ervaring voor een transparante en rechtvaardige deal.

Merken en Modellen

Bij Industriële Werktuigen hebben we interesse in de inkoop van minigravers van diverse merken en modellen, zoals:

 • Bobcat
 • Caterpillar
 • Kubota
 • Takeuchi
 • JCB
 • Volvo
 • Yanmar
 • en andere vooraanstaande merken.

We erkennen de unieke eigenschappen en prestaties van minigravers van verschillende merken en kijken ernaar uit om met u samen te werken, ongeacht het specifieke merk van uw machine. Wilt u uw minigraver verkopen zonder gedoe? Kies voor gemak en betrouwbaarheid met Industriële Werktuigen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe eenvoudig en lonend het proces kan zijn.

Een goede prijs

Wij bieden altijd een goede prijs voor uw industriële werktuigen.

Snelle afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod, dan kunnen we direct uw werktuig ophalen.

Wat Krijg Ik Voor Mijn Minigraver?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • Het type minigraver dat u wilt verkopen.
 • De staat van uw machine.
 • Het aantal machines dat u aanbiedt.
 • De locatie waar de machine moet worden opgehaald.

Ons verkoopteam staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, waardoor het een stressvrije ervaring wordt. Advies nodig over het verkopen van uw minigraver?

Nee, dit is geen probleem. Ook niet werkende werktuigen kunnen wij van u overnemen. Is het werktuig niet meer te repareren, dan bespreken we met u de mogelijkheden om uw oude werktuig als schroot over te nemen.

Dit is geen probleem, wij kunnen werktuigen van vrijwel ieder merk en type inkopen. Stuur ons aub een bericht met als bijlage een foto van het typeplaatje. Wij zullen u bij interesse een passend bod doen.

Ja, wij hebben de mogelijkheid om met spoed uw werktuigen af te voeren. Neem bij direct contact op met onze klantenservice en laat u verbazen over onze snelle en vakkundige manier van werken.

Ja, wij hebben de capaciteit om klanten in geheel Nederland te bedienen en uw industriële werktuigen snel af te voeren. 

Nee, de leeftijd van uw werktuig is geen enkel issue. Stuur ons via het contactformulier een foto van het typeplaatje en wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij kunnen uw industriële werktuig(en) op komen halen. Neemt u aub contact op met onze klantenservice voor een afspraak.

Ja, ook industriële werktuigen die u niet terugvindt op onze website kunnen vaak interessant voor ons zijn om van u over te nemen. Vult u aub het contactformulier in en voeg een foto van het type plaatje toe, wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij hebben de capaciteit en het benodigde materieel om uw gehele werktuigenpark over te nemen en snel af te voeren. Neemt u eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Group-925

E-MAILADRES

info@industrielewerktuigen.nl

Group-926

TELEFOONNUMMER

06 35609181

map-marker-639_bd071826-7d2a-441d-bb24-9654b4644e4c

ONS ADRES

Teleportboulevard 130, 1043 EJ, Amsterdam

Dé specialist in het inkopen van Industriële Werktuigen

Verkoop uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel werktuig aan IndustriëleWerktuigen.nl. Wij beschikken over vele jaren ervaring ervaring met het kopen en verkopen van gebruikte industriële werktuigen. IndustriëleWerktuigen.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en herbestemming van gebruikte heftrucks en ander zwaar materieel.