Wij kopen graag uw industriële werktuigen. Ongeacht de staat en het merk! Meer informatie →

Jungheinrich

Jungheinrich: Innovatieve en betrouwbare werktuigen voor material handling

Jungheinrich is een toonaangevend merk op het gebied van werktuigen en material handling apparatuur. Sinds de oprichting in 1953 in Hamburg, Duitsland, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een van de grootste producenten van heftrucks en magazijntrucks ter wereld.

Een breed scala aan werktuigen

Jungheinrich biedt een breed scala aan werktuigen, waaronder heftrucks, stapelaars, reachtrucks, orderverzamelaars en pallettrucks. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van werktuigen die efficiënt en veilig zijn, met minimale emissies en een laag energieverbruik.

Innovatieve technologieën

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van Jungheinrich is de constante aandacht voor innovatie. Het bedrijf investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling, waardoor het in staat is om de nieuwste technologieën en trends in de industrie te integreren in haar werktuigen. Zo heeft Jungheinrich bijvoorbeeld een revolutionaire lithium-ion batterijtechnologie ontwikkeld die zorgt voor een langere levensduur van de batterij en een kortere oplaadtijd.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Jungheinrich werktuigen staan bekend om hun betrouwbaarheid en veiligheid en zijn ontworpen om in alle omgevingen te werken. Of het nu gaat om een magazijn, fabriek, distributiecentrum of buitenomgeving, Jungheinrich werktuigen kunnen aan alle eisen voldoen.

After-sales service

Naast innovatieve en betrouwbare werktuigen biedt Jungheinrich ook uitstekende after-sales service. Het bedrijf heeft een breed scala aan onderdelen en accessoires beschikbaar en beschikt over een professioneel team van technici om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen.

Wij kopen graag uw Jungheinrich werktuigen

Bij IndustriëleWerktuigen.nl zijn wij gespecialiseerd in het inkopen van werktuigen van alle merken, alle modellen, alle leeftijden en alle staten. Als u een Jungheinrich werktuig heeft dat u wilt verkopen, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden eerlijke prijzen en een vlotte afhandeling.

Related Posts