Wij kopen graag uw industriële werktuigen. Ongeacht de staat en het merk! Meer informatie →

Landbouwmachine verkopen

DE SPECIALIST IN GEBRUIKTE LANDBOUWMACHINES

Inkoop Landbouwmachines

Bent u op zoek naar een betrouwbare en snelle koper voor uw landbouwmachines? IndustriëleWerktuigen.nl is dé plek waar u uw landbouwmachines van alle merken kunt verkopen. Of het nu gaat om maaimachines, zaaimachines, ploegen, balenpersen of andere landbouwmachines, wij staan klaar om uw machines moeiteloos over te nemen. Met onze uitgebreide ervaring en breed netwerk van klanten en partners bieden wij u een vlot en transparant verkoopproces.

Waarom kiezen voor IndustriëleWerktuigen.nl?

 • Directe aankoop: Bij IndustriëleWerktuigen.nl kopen we uw landbouwmachines rechtstreeks van u, zonder tussenpersonen. Hierdoor kunt u snel verkopen en direct zaken doen met ons ervaren team.
 • Interesse in alle soorten landbouwmachines: Ongeacht het type landbouwmachine dat u wilt verkopen, hebben wij interesse. Van maaimachines tot zaaimachines, ploegen, balenpersen en meer, wij zijn geïnteresseerd in de overname van diverse landbouwmachines.
 • Inkoop in alle condities: Ongeacht de staat waarin uw landbouwmachines verkeren, zijn wij geïnteresseerd in de aankoop ervan. Of uw machines nu nieuw, gebruikt, beschadigd of defect zijn, wij hebben interesse. U hoeft zich geen zorgen te maken over de staat van uw machines; wij zijn experts in het bepalen van hun waarde.
 • Snelle en eerlijke prijs: Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is. Daarom bieden wij een snelle evaluatie van uw landbouwmachines, gevolgd door een eerlijke en marktconforme prijs. Vertrouw op onze expertise en ervaring voor een eerlijke deal.
 • Gemakkelijk verkoopproces: Bij IndustriëleWerktuigen.nl streven we naar een vloeiend en eenvoudig verkoopproces. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon of e-mail om uw landbouwmachines aan te bieden. Ons team zal snel reageren en al uw vragen beantwoorden. Indien nodig regelen wij ook het transport en de logistiek voor het ophalen van uw machines.
 • Betrouwbare partner: IndustriëleWerktuigen.nl is een betrouwbaar bedrijf met ruime ervaring in de in- en verkoop van landbouwmachines. We hebben een uitgebreid klantenbestand en een solide reputatie in de industrie opgebouwd. U kunt erop vertrouwen dat wij een betrouwbare partner zijn voor uw verkoopbehoeften.

Merken:

Wij hebben interesse in landbouwmachines van de volgende merken (maar niet beperkt tot):

 • John Deere
 • New Holland
 • Case IH
 • Massey Ferguson
 • Fendt
 • Claas
 • Kubota
 • Deutz-Fahr
 • Valtra
 • JCB

Als het merk van uw landbouwmachine niet in de lijst staat, neem dan toch contact met ons op. Wij zijn geïnteresseerd in landbouwmachines van alle merken.

Een goede prijs

Wij bieden altijd een goede prijs voor uw industriële werktuigen.

Snelle afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod, dan kunnen we direct uw werktuig ophalen.

landbouwmachine verkopen
Wat Krijg Ik Voor Mijn Landbouwmachine?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • Het type landbouwmachine dat u wilt verkopen.
 • De staat van uw machine.
 • Het aantal machines dat u aanbiedt.
 • De locatie waar de machine moet worden opgehaald.

Ons verkoopteam staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, waardoor het een stressvrije ervaring wordt. Advies nodig over het verkopen van uw landbouwmachine?

Nee, dit is geen probleem. Ook niet werkende werktuigen kunnen wij van u overnemen. Is het werktuig niet meer te repareren, dan bespreken we met u de mogelijkheden om uw oude werktuig als schroot over te nemen.

Dit is geen probleem, wij kunnen werktuigen van vrijwel ieder merk en type inkopen. Stuur ons aub een bericht met als bijlage een foto van het typeplaatje. Wij zullen u bij interesse een passend bod doen.

Ja, wij hebben de mogelijkheid om met spoed uw werktuigen af te voeren. Neem bij direct contact op met onze klantenservice en laat u verbazen over onze snelle en vakkundige manier van werken.

Ja, wij hebben de capaciteit om klanten in geheel Nederland te bedienen en uw industriële werktuigen snel af te voeren. 

Nee, de leeftijd van uw werktuig is geen enkel issue. Stuur ons via het contactformulier een foto van het typeplaatje en wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij kunnen uw industriële werktuig(en) op komen halen. Neemt u aub contact op met onze klantenservice voor een afspraak.

Ja, ook industriële werktuigen die u niet terugvindt op onze website kunnen vaak interessant voor ons zijn om van u over te nemen. Vult u aub het contactformulier in en voeg een foto van het type plaatje toe, wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij hebben de capaciteit en het benodigde materieel om uw gehele werktuigenpark over te nemen en snel af te voeren. Neemt u eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Group-925

E-MAILADRES

info@industrielewerktuigen.nl

Group-926

TELEFOONNUMMER

06 35609181

map-marker-639_bd071826-7d2a-441d-bb24-9654b4644e4c

ONS ADRES

Teleportboulevard 130, 1043 EJ, Amsterdam

Dé specialist in het inkopen van Industriële Werktuigen

Verkoop uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel werktuig aan IndustriëleWerktuigen.nl. Wij beschikken over vele jaren ervaring ervaring met het kopen en verkopen van gebruikte industriële werktuigen. IndustriëleWerktuigen.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en herbestemming van gebruikte heftrucks en ander zwaar materieel.