Wij kopen graag uw industriële werktuigen. Ongeacht de staat en het merk! Meer informatie →

Yale Heftruck Verkopen

Yale heftruck verkopen?

Bij Industriële Werktuigen zijn we doorlopend op zoek naar gebruikte Yale heftrucks en andere industriële werktuigen.

Over Yale

Yale is een toonaangevende fabrikant van apparatuur voor materials handling en magazijnlifting. Yale biedt een breed scala aan producten, van heftrucks en trolleys tot palletwagens en reachtrucks. Yale is opgericht in 1959 en heeft een lange geschiedenis in het bieden van uitstekende klantenservice. Zij zijn daarmee een van de oudste fabrikanten in Noord-Amerika en bieden meer dan 50 jaar expertise in de branche. Hun doel is om klanten te helpen hun werk gemakkelijker te maken met innovatieve producten die de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Ons doel is om u de beste prijs te geven voor uw Yale heftruck!

Herbestemming Yale heftrucks

Heeft uw Yale heftruck zijn beste tijd gehad? Wilt u om een andere reden van uw heftruck af? Wij zorgen voor herbestemmen van uw gebruikte heftrucks. U ontvangt de best mogelijke prijs voor uw Yale heftruck. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het inkopen van gebruikte vorkheftrucks en de herbestemming van deze heftrucks. Wij hebben de ervaring, kennis en connecties om de best mogelijke deal voor gebruikte heftrucks te bieden. Wij zorgen ook voor transport van uw gebruikte Yale heftruck. Wij hebben alle materieel in huis om uw gebruikte heftruck verantwoord af te voeren.

Uw Yale heftruck verkopen voor een eerlijke prijs?

Bij Industriële Werktuigen zijn we doorlopend op zoek naar gebruikte Yale heftrucks. Wij verrichten de inkoop en herbestemming van alle typen Yale heftrucks. Het maakt niet uit of u één of meerdere heftrucks wilt verkopen. Industriële Werktuigen is uw partner in industriële machineherbestemming. We zijn op zoek naar alle soorten gebruikte Yale heftrucks en hebben kopers die geïnteresseerd zijn in het kopen van uw gebruikte heftrucks. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van uw gebruikte Yale heftruck, neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Als u uw gebruikte Yale machine wilt verkopen, horen we graag van u. We kunnen u binnen 24 uur een offerte geven en met u samenwerken om de beste waarde voor uw machine te vinden.

Wat krijg ik voor mijn Yale heftruck?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • Het type Yale heftruck dat u wilt verkopen.
 • De staat van uw Yale heftruck.
 • Het aantal Yale heftrucks dat u aanbiedt.
 • De locatie waar de Yale heftruck(s) moet(en) worden opgehaald.

Waarom een Yale heftruck aan ons verkopen?

Welnu, er zijn verschillende redenen waarom u uw heftruck aan ons zou moeten verkopen.

 • Ten eerste, als uw heftruck lange tijd in de stalling heeft staan neemt deze ruimte in beslag en daalt de waarde.
 • De tweede reden is dat we meer geld bieden dan welke andere heftruckkoper dan ook.

Ons verkoopteam staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, waardoor het een stressvrije ervaring wordt. Advies nodig over het verkopen van uw Yale heftruck?

Een Goede Prijs

Wij bieden altijd een goede prijs voor uw Yale heftruck(s).

Snelle Afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod, dan kunnen we snel uw Yale heftruck ophalen.

Dé specialist in het inkopen van Industriële Werktuigen

Verkoop uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel werktuig aan IndustriëleWerktuigen.nl. Wij beschikken over vele jaren ervaring ervaring met het kopen en verkopen van gebruikte industriële werktuigen. IndustriëleWerktuigen.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en herbestemming van gebruikte heftrucks en ander zwaar materieel.

Nee, dit is geen probleem. Ook niet werkende werktuigen kunnen wij van u overnemen. Is het werktuig niet meer te repareren, dan bespreken we met u de mogelijkheden om uw oude werktuig als schroot over te nemen.

Dit is geen probleem, wij kunnen werktuigen van vrijwel ieder merk en type inkopen. Stuur ons aub een bericht met als bijlage een foto van het typeplaatje. Wij zullen u bij interesse een passend bod doen.

Ja, wij hebben de mogelijkheid om met spoed uw werktuigen af te voeren. Neem bij direct contact op met onze klantenservice en laat u verbazen over onze snelle en vakkundige manier van werken.

Ja, wij hebben de capaciteit om klanten in geheel Nederland te bedienen en uw industriële werktuigen snel af te voeren. 

Nee, de leeftijd van uw werktuig is geen enkel issue. Stuur ons via het contactformulier een foto van het typeplaatje en wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij kunnen uw industriële werktuig(en) op komen halen. Neemt u aub contact op met onze klantenservice voor een afspraak.

Ja, ook industriële werktuigen die u niet terugvindt op onze website kunnen vaak interessant voor ons zijn om van u over te nemen. Vult u aub het contactformulier in en voeg een foto van het type plaatje toe, wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij hebben de capaciteit en het benodigde materieel om uw gehele werktuigenpark over te nemen en snel af te voeren. Neemt u eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw bericht. U kunt ons ook direct telefonisch bereiken op 06 35609181.

  Foto van het werktuig toevoegen (verplicht):

  Foto van het typeplaatje toevoegen (verplicht):


  Iemand van ons team spreken?