Wij kopen graag uw industriële werktuigen. Ongeacht de staat en het merk! Meer informatie →

Still Heftruck Verkopen

STILL heftruck verkopen?

Bij Industriële Werktuigen zijn we doorlopend op zoek naar gebruikte Still heftrucks. Welk type STILL heftruck u ook heeft, wij zijn er om u een goede deal te bieden.

Over STILL

STILL is de toonaangevende leverancier van op maat gemaakte intralogistieke oplossingen, hoogwaardige elektrische vorkheftrucks ✓ pallettrucks , en geautomatiseerde opslag- en ophaalsystemen in Noord-Amerika. Met meer dan 400 medewerkers is STILL een marktleider met een bewezen staat van dienst op het gebied van succes en innovatie. STILL levert al meer dan 40 jaar innovatieve, op maat gemaakte oplossingen. Het bedrijf produceert jaarlijks meer dan 4 miljoen onderdelen om aan de eisen van de klant te voldoen. STILL klanten bevinden zich in meer dan 25 landen over de hele wereld.

Ons doel is om u de beste prijs te geven voor uw STILL heftruck!

Herbestemming STILL heftrucks

Heeft uw STILL heftruck zijn beste tijd gehad? Wilt u om een andere reden van uw heftruck af? Wij zorgen voor herbestemmen van uw gebruikte heftrucks. U ontvangt de best mogelijke prijs voor uw STILL heftruck.`Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het inkopen van gebruikte vorkheftrucks en de herbestemming van deze heftrucks. Wij hebben de ervaring, kennis en connecties om de best mogelijke deal voor gebruikte heftrucks te bieden. Wij zorgen ook voor transport van uw gebruikte STILL heftruck. Wij hebben alle materieel in huis om uw gebruikte heftruck verantwoord af te voeren.

Wat krijg ik voor mijn STILL heftruck?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • Het type STILL heftruck dat u wilt verkopen.
 • De staat van uw STILL heftruck.
 • Het aantal STILL heftrucks dat u aanbiedt.
 • De locatie waar de STILL heftruck(s) moet(en) worden opgehaald.

Als u uw gebruikte machine wilt verkopen, horen we graag van u. We kunnen u binnen 24 uur een offerte geven en met u samenwerken om de beste waarde voor uw machine te vinden.

Waarom een heftruck aan ons verkopen?

Welnu, er zijn verschillende redenen waarom u uw STILL heftruck aan ons zou moeten verkopen.

 • Ten eerste, als uw heftruck lange tijd in de stalling heeft staan neemt deze ruimte in beslag en daalt de waarde. Hoe langer u hem laat staan, hoe kleiner de kans dat u hem verkoopt voor een aantrekkelijk bedrag.
 • De tweede reden is dat we meer geld bieden dan welke andere heftruckkoper dan ook. Niet voor niets hebben we veel klanten hebben die terugkerende klanten zijn.

Ons verkoopteam staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, waardoor het een stressvrije ervaring wordt. Advies nodig over het verkopen van uw STILL heftruck?

Wij kopen ook STILL heftrucks in bulk:

Bij Industriële Werktuigen zijn we doorlopend op zoek naar gebruikte STILL heftrucks. Wij verrichten de inkoop en herbestemming van alle typen STILL heftrucks. Het maakt niet uit of u één of meerdere heftrucks wilt verkopen. Industriële Werktuigen is uw partner in industriële machineherbestemming.

Een Goede Prijs

Wij bieden altijd een goede prijs voor uw STILL heftruck(s).

Snelle Afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod, dan kunnen we snel uw STILL heftruck ophalen.

Dé specialist in het inkopen van Industriële Werktuigen

Verkoop uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel werktuig aan IndustriëleWerktuigen.nl. Wij beschikken over vele jaren ervaring ervaring met het kopen en verkopen van gebruikte industriële werktuigen. IndustriëleWerktuigen.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en herbestemming van gebruikte heftrucks en ander zwaar materieel.

Nee, dit is geen probleem. Ook niet werkende werktuigen kunnen wij van u overnemen. Is het werktuig niet meer te repareren, dan bespreken we met u de mogelijkheden om uw oude werktuig als schroot over te nemen.

Dit is geen probleem, wij kunnen werktuigen van vrijwel ieder merk en type inkopen. Stuur ons aub een bericht met als bijlage een foto van het typeplaatje. Wij zullen u bij interesse een passend bod doen.

Ja, wij hebben de mogelijkheid om met spoed uw werktuigen af te voeren. Neem bij direct contact op met onze klantenservice en laat u verbazen over onze snelle en vakkundige manier van werken.

Ja, wij hebben de capaciteit om klanten in geheel Nederland te bedienen en uw industriële werktuigen snel af te voeren. 

Nee, de leeftijd van uw werktuig is geen enkel issue. Stuur ons via het contactformulier een foto van het typeplaatje en wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij kunnen uw industriële werktuig(en) op komen halen. Neemt u aub contact op met onze klantenservice voor een afspraak.

Ja, ook industriële werktuigen die u niet terugvindt op onze website kunnen vaak interessant voor ons zijn om van u over te nemen. Vult u aub het contactformulier in en voeg een foto van het type plaatje toe, wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij hebben de capaciteit en het benodigde materieel om uw gehele werktuigenpark over te nemen en snel af te voeren. Neemt u eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw bericht. U kunt ons ook direct telefonisch bereiken op 06 35609181.

  Foto van het werktuig toevoegen (verplicht):

  Foto van het typeplaatje toevoegen (verplicht):


  Iemand van ons team spreken?