Wij kopen graag uw industriële werktuigen. Ongeacht de staat en het merk! Meer informatie →

Linde Heftruck Verkopen

Linde heftruck verkopen?

Bij Industriële Werktuigen zijn we doorlopend op zoek naar gebruikte Linde heftrucks. We kopen en verkopen al meer dan 10 jaar Linde heftrucks.

Wij zijn de Linde heftruck experts en kunnen u een topprijs bieden voor uw Linde vorkheftruck. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van uw Linde heftruck, bel ons dan vandaag nog op of stuur ons een e-mail.

Heeft uw Linde heftruck zijn beste tijd gehad? Wilt u om een andere reden van uw heftruck af? Wij zorgen voor herbestemmen van uw gebruikte heftrucks. U ontvangt de best mogelijke prijs voor uw Linde heftruck. Wij zijn dé specialist in het inkopen en herbestemmen van Linde heftrucks. Wij zorgen ook voor transport van uw gebruikte Linde heftruck. Wij hebben alle materieel in huis om uw gebruikte heftruck verantwoord af te voeren. Wij hebben veel ervaring met het inkopen van gebruikte Linde heftrucks. Wij kopen alle soorten gebruikte heftrucks in, van de kleinste modellen tot de grootste.

Ons bedrijf is gebouwd op klanttevredenheid en onze reputatie om meer geld te betalen voor gebruikte Linde heftrucks is algemeen bekend in de branche.

 

Wat Krijg Ik Voor Mijn Linde Heftruck?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • Het type Linde heftruck dat u wilt verkopen.
 • De staat van uw Linde heftruck.
 • Het aantal Linde heftrucks dat u aanbiedt.
 • De locatie waar de Linde heftruck(s) moet(en) worden opgehaald.

Over Linde

Linde vorkheftrucks en magazijntrucks hebben hun capaciteit en prestaties al uitvoerig aangetoond in tal van uitdagende situaties over de hele wereld. Voor elke taak en elke werkomgeving beschikken ze bij Linde over de geschikte vorkheftruck. veilige en robuuste heftrucks waarmee zware ladingen kunnen worden verplaatst. Linde heftrucks zijn onovertroffen in hun vermogen! De heftrucks excelleren in hun ergonomie en op het gebied van veiligheid.

Heftrucks in uw magazijn

Het belangrijkste onderdeel van elk magazijn is de opslagruimte en het is belangrijk dat deze ruimte zo is ontworpen dat deze efficiënt kan worden gebruikt. U wilt de ruimte maximaliseren en de beschikbare ruimte zo veel mogelijk benutten. Linde heftrucks zijn hiervoor bij uitstek geschikt. Ze zijn veelzijdig en gemakkelijk te manoeuvreren.

Ons doel is om u de beste prijs te geven voor uw Hyster heftruck!

Welke merken kopen jullie nog meer, naast Linde?

Wij verrichten de inkoop en herbestemming van alle typen en merken werktuigen, waaronder:

 • Caterpillar
 • Jungheinrich
 • STILL
 • Yale
 • Linde
 • Hyster
 • Gehl
 • Bobcat
 • Komatsu
 • Doosan

Ons verkoopteam staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, waardoor het een stressvrije ervaring wordt. Advies nodig over het verkopen van uw Linde heftruck?

Een Goede Prijs

Wij bieden altijd een goede prijs voor uw Linde heftruck(s).

Snelle Afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod, dan kunnen we snel uw Linde heftruck ophalen.

Dé specialist in het inkopen van Industriële Werktuigen

Verkoop uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel werktuig aan IndustriëleWerktuigen.nl. Wij beschikken over vele jaren ervaring ervaring met het kopen en verkopen van gebruikte industriële werktuigen. IndustriëleWerktuigen.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en herbestemming van gebruikte heftrucks en ander zwaar materieel.

Nee, dit is geen probleem. Ook niet werkende werktuigen kunnen wij van u overnemen. Is het werktuig niet meer te repareren, dan bespreken we met u de mogelijkheden om uw oude werktuig als schroot over te nemen.

Dit is geen probleem, wij kunnen werktuigen van vrijwel ieder merk en type inkopen. Stuur ons aub een bericht met als bijlage een foto van het typeplaatje. Wij zullen u bij interesse een passend bod doen.

Ja, wij hebben de mogelijkheid om met spoed uw werktuigen af te voeren. Neem bij direct contact op met onze klantenservice en laat u verbazen over onze snelle en vakkundige manier van werken.

Ja, wij hebben de capaciteit om klanten in geheel Nederland te bedienen en uw industriële werktuigen snel af te voeren. 

Nee, de leeftijd van uw werktuig is geen enkel issue. Stuur ons via het contactformulier een foto van het typeplaatje en wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij kunnen uw industriële werktuig(en) op komen halen. Neemt u aub contact op met onze klantenservice voor een afspraak.

Ja, ook industriële werktuigen die u niet terugvindt op onze website kunnen vaak interessant voor ons zijn om van u over te nemen. Vult u aub het contactformulier in en voeg een foto van het type plaatje toe, wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij hebben de capaciteit en het benodigde materieel om uw gehele werktuigenpark over te nemen en snel af te voeren. Neemt u eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw bericht. U kunt ons ook direct telefonisch bereiken op 06 35609181.

  Foto van het werktuig toevoegen (verplicht):

  Foto van het typeplaatje toevoegen (verplicht):


  Iemand van ons team spreken?