Wij kopen graag uw industriële werktuigen. Ongeacht de staat en het merk! Meer informatie →

Caterpillar Heftruck Verkopen

Caterpillar heftruck verkopen?

Bij Industriële Werktuigen zijn we doorlopend op zoek naar gebruikte Caterpillar heftrucks.

Heeft uw Caterpillar heftruck zijn beste tijd gehad? Wilt u om een andere reden van uw heftruck af? Wij zorgen voor herbestemmen van uw gebruikte heftrucks. U ontvangt de best mogelijke prijs voor uw Caterpillar heftruck. Wij zijn dé specialist in het inkopen en herbestemmen van Caterpillar heftrucks. Wij zorgen ook voor transport van uw gebruikte Caterpillar heftruck. Wij hebben alle materieel in huis om uw gebruikte heftruck verantwoord af te voeren.

Over Caterpillar

Caterpillar is een bekende aanbieder van innovatie interne transportoplossingen. Het productportfolio van Caterpillar omvat een breed scala aan machines, zoals bouw-, landbouw-, bosbouw-, mijnbouw-, infrastructuur-, energie- en transportproducten. Caterpillar heeft ongeveer 170.000 werknemers die in ongeveer 100 landen over de hele wereld werken. Het bedrijf zet zich in voor het leveren van veilige producten, betrouwbare technologie en duurzame mobiliteit in het belang van iedereen.

Ons doel is om u de beste prijs te geven voor uw Caterpillar heftruck!

Herbestemming Caterpillar heftrucks

Bij Industriële Werktuigen zijn we doorlopend op zoek naar gebruikte Caterpillar heftrucks. Wij verrichten de inkoop en herbestemming van alle typen Caterpillar heftrucks. Het maakt niet uit of u één of meerdere heftrucks wilt verkopen. Industriële Werktuigen is uw partner in industriële machineherbestemming. We zijn op zoek naar alle soorten gebruikte Caterpillar heftrucks en hebben kopers die geïnteresseerd zijn in het kopen van uw gebruikte heftrucks. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van uw gebruikte Caterpillar heftruck, neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wat Krijg Ik Voor Mijn Caterpillar Heftruck?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • Het type Caterpillar heftruck dat u wilt verkopen.
 • De staat van uw Caterpillar heftruck.
 • Het aantal Caterpillar heftrucks dat u aanbiedt.
 • De locatie waar de Caterpillar heftruck(s) moet(en) worden opgehaald.

Waarom Een Heftruck Aan Ons Verkopen?

Welnu, er zijn verschillende redenen waarom u uw heftruck aan ons zou moeten verkopen.

 • Ten eerste, als uw heftruck lange tijd in de stalling heeft staan neemt deze ruimte in beslag en daalt de waarde.
 • De tweede reden is dat we meer geld bieden dan welke andere heftruckkoper dan ook.

Ons verkoopteam staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, waardoor het een stressvrije ervaring wordt. Advies nodig over het verkopen van uw Caterpillar heftruck?

Een Goede Prijs

Wij bieden altijd een goede prijs voor uw Caterpillar heftruck(s).

Snelle Afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod, dan kunnen we snel uw Caterpillar heftruck ophalen.

Dé specialist in het inkopen van Industriële Werktuigen

Verkoop uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel werktuig aan IndustriëleWerktuigen.nl. Wij beschikken over vele jaren ervaring ervaring met het kopen en verkopen van gebruikte industriële werktuigen. IndustriëleWerktuigen.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en herbestemming van gebruikte heftrucks en ander zwaar materieel.

Nee, dit is geen probleem. Ook niet werkende werktuigen kunnen wij van u overnemen. Is het werktuig niet meer te repareren, dan bespreken we met u de mogelijkheden om uw oude werktuig als schroot over te nemen.

Dit is geen probleem, wij kunnen werktuigen van vrijwel ieder merk en type inkopen. Stuur ons aub een bericht met als bijlage een foto van het typeplaatje. Wij zullen u bij interesse een passend bod doen.

Ja, wij hebben de mogelijkheid om met spoed uw werktuigen af te voeren. Neem bij direct contact op met onze klantenservice en laat u verbazen over onze snelle en vakkundige manier van werken.

Ja, wij hebben de capaciteit om klanten in geheel Nederland te bedienen en uw industriële werktuigen snel af te voeren. 

Nee, de leeftijd van uw werktuig is geen enkel issue. Stuur ons via het contactformulier een foto van het typeplaatje en wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij kunnen uw industriële werktuig(en) op komen halen. Neemt u aub contact op met onze klantenservice voor een afspraak.

Ja, ook industriële werktuigen die u niet terugvindt op onze website kunnen vaak interessant voor ons zijn om van u over te nemen. Vult u aub het contactformulier in en voeg een foto van het type plaatje toe, wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij hebben de capaciteit en het benodigde materieel om uw gehele werktuigenpark over te nemen en snel af te voeren. Neemt u eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw bericht. U kunt ons ook direct telefonisch bereiken op 06 35609181.

  Foto van het werktuig toevoegen (verplicht):

  Foto van het typeplaatje toevoegen (verplicht):


  Iemand van ons team spreken?