Wij kopen graag uw industriële werktuigen. Ongeacht de staat en het merk! Meer informatie →

Heftruck verkopen Utrecht

Heftruck verkopen in Utrecht?

Wilt u uw heftruck verkopen in Utrecht, maar weet u niet waar u moet beginnen? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan Heftruck Inkoop Utrecht. Wij bieden een eenvoudige en probleemloze oplossing voor het verkopen van uw heftruck, ongeacht de staat waarin deze zich bevindt.

Onze voordelen

 • We bieden de hoogste prijs: Bij Heftruck Inkoop Den Haag geloven we dat het verkopen van uw heftruck een eerlijke prijs oplevert. We zullen de staat van uw heftruck beoordelen en u vervolgens de hoogst mogelijke prijs bieden. We zorgen er ook voor dat u geen verborgen kosten of extra’s hoeft te betalen.
 • We kopen heftrucks van alle merken: Ongeacht het merk van uw heftruck, zijn we geïnteresseerd om deze te kopen. We begrijpen dat verschillende merken verschillende kenmerken en voordelen hebben, en daarom zijn we toegewijd om een breed scala aan merken te kopen. Dit omvat populaire merken zoals Toyota, Still, Hyster, Jungheinrich, Nissan en Mitsubishi, maar ook minder bekende merken.
 • We bieden een snelle en betrouwbare service: Bij Heftruck Inkoop Den Haag streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. We zorgen voor een snelle en efficiënte transactie, waarbij we uw heftruck ophalen op een locatie die voor u het meest geschikt is. We begrijpen dat u waarschijnlijk andere zaken te regelen heeft en zullen er daarom voor zorgen dat u snel weer verder kunt met uw dag.

Merken die we kopen

We zijn geïnteresseerd in het kopen van heftrucks van alle merken. Hieronder vindt u een lijst van enkele merken die we vaak kopen:

 • Caterpillar: Caterpillar is een bekende fabrikant van heftrucks en staat bekend om zijn krachtige en robuuste voertuigen. Het bedrijf biedt een breed scala aan heftrucks, variërend van elektrische tot dieselvoertuigen, en is toegewijd aan het leveren van kwaliteitsproducten die voldoen aan de behoeften van klanten over de hele wereld.
 • Komatsu: Komatsu is een Japanse fabrikant van heftrucks en biedt een breed scala aan voertuigen, variërend van elektrische tot dieselvoertuigen. Het bedrijf staat bekend om zijn geavanceerde technologieën en innovatieve ontwerpen.
 • Linde: Linde is een Duitse fabrikant van heftrucks en staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het bedrijf biedt een breed scala aan heftrucks, variërend van elektrische tot dieselvoertuigen, en is toegewijd aan het leveren van kwaliteitsproducten die voldoen aan de behoeften van klanten in verschillende sectoren.
 • Yale: Yale is een Amerikaanse fabrikant van heftrucks en staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame voertuigen.
 • Toyota: Toyota is een toonaangevende fabrikant van heftrucks en staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het bedrijf biedt een breed scala aan heftrucks, variërend van elektrische tot gas- en dieselvoertuigen, en is toegewijd aan het leveren van kwaliteitsproducten die voldoen aan de behoeften van klanten over de hele wereld.
 • Still: Still is een Duitse fabrikant van heftrucks en een van de grootste heftruckproducenten ter wereld. Het bedrijf biedt een breed scala aan heftrucks, variërend van elektrische tot dieselvoertuigen, en is bekend om zijn innovatieve ontwerpen en technologieën. Still heeft ook een sterke focus op duurzaamheid en milieuvriendelijke oplossingen.
 • Hyster: Hyster is een Amerikaanse fabrikant van heftrucks en staat bekend om zijn robuuste en betrouwbare voertuigen. Het bedrijf biedt een breed scala aan heftrucks, variërend van elektrische tot dieselvoertuigen, en is toegewijd aan het leveren van kwaliteitsproducten die voldoen aan de behoeften van klanten in verschillende sectoren.

Onze werkwijze

Wanneer u besluit om uw heftruck aan ons te verkopen, volgt hieronder onze werkwijze:

 1. U neemt contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website.
 2. We stellen u een aantal vragen over uw heftruck, zoals het merk, het bouwjaar en de staat van het voertuig.
 3. Op basis van deze informatie doen we u een vrijblijvend bod.
 4. Als u akkoord gaat met ons bod, maken we een afspraak om de heftruck op te halen.
 5. We betalen u direct contant of per bankoverschrijving.

Waarom kiezen voor IndustriëleWerktuigen?

 • We hebben jarenlange ervaring in de in- en verkoop van heftrucks
 • We zijn betrouwbaar en bieden een snelle en efficiënte service
 • We bieden altijd de beste prijs voor uw heftruck

Neem vandaag nog contact met ons op om uw heftruck te verkopen in Utrecht

Een goede prijs

Wij bieden altijd een goede prijs voor uw industriële werktuigen.

Snelle afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod, dan kunnen we direct uw werktuig ophalen.

Wat Krijg Ik Voor Mijn Heftruck?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • Het type heftruck dat u wilt verkopen.
 • De staat van uw heftruck.
 • Het aantal heftrucks dat u aanbiedt.
 • De locatie waar de heftruck moet worden opgehaald.

Ons verkoopteam staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, waardoor het een stressvrije ervaring wordt. Advies nodig over het verkopen van uw heftruck?

Nee, dit is geen probleem. Ook niet werkende werktuigen kunnen wij van u overnemen. Is het werktuig niet meer te repareren, dan bespreken we met u de mogelijkheden om uw oude werktuig als schroot over te nemen.

Dit is geen probleem, wij kunnen werktuigen van vrijwel ieder merk en type inkopen. Stuur ons aub een bericht met als bijlage een foto van het typeplaatje. Wij zullen u bij interesse een passend bod doen.

Ja, wij hebben de mogelijkheid om met spoed uw werktuigen af te voeren. Neem bij direct contact op met onze klantenservice en laat u verbazen over onze snelle en vakkundige manier van werken.

Ja, wij hebben de capaciteit om klanten in geheel Nederland te bedienen en uw industriële werktuigen snel af te voeren. 

Nee, de leeftijd van uw werktuig is geen enkel issue. Stuur ons via het contactformulier een foto van het typeplaatje en wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij kunnen uw industriële werktuig(en) op komen halen. Neemt u aub contact op met onze klantenservice voor een afspraak.

Ja, ook industriële werktuigen die u niet terugvindt op onze website kunnen vaak interessant voor ons zijn om van u over te nemen. Vult u aub het contactformulier in en voeg een foto van het type plaatje toe, wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij hebben de capaciteit en het benodigde materieel om uw gehele werktuigenpark over te nemen en snel af te voeren. Neemt u eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Group-925

E-MAILADRES

info@industrielewerktuigen.nl

Group-926

TELEFOONNUMMER

06 35609181

map-marker-639_bd071826-7d2a-441d-bb24-9654b4644e4c

ONS ADRES

Teleportboulevard 130, 1043 EJ, Amsterdam

Dé specialist in het inkopen van Industriële Werktuigen

Verkoop uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel werktuig aan IndustriëleWerktuigen.nl. Wij beschikken over vele jaren ervaring ervaring met het kopen en verkopen van gebruikte industriële werktuigen. IndustriëleWerktuigen.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en herbestemming van gebruikte heftrucks en ander zwaar materieel.

Jungheinrich

Jungheinrich: Innovatieve en betrouwbare werktuigen voor material handling Jungheinrich is…

Read More icon