Wij kopen graag uw industriële werktuigen. Ongeacht de staat en het merk! Meer informatie →

Heftruck Verkopen Rotterdam

Heftruck verkopen in Rotterdam?

Wij zijn dé specialist in het inkopen en herbestemmen van heftrucks in Rotterdam. Wij helpen u graag van uw oude heftruck af! Bent u op zoek naar een betrouwbare dienst die gebruikte heftrucks kan inkopen in Rotterdam, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en herbestemming van heftrucks. Wij kopen gebruikte heftrucks in bij zowel particulieren als bedrijven in Rotterdam. Wij verzorgen het transport van uw gebruikte heftruck en voeren deze op een milieuvriendelijke manier af. Wij bieden een professionele en eerlijke service met een gemakkelijke betalingsprocedure.

Vul de gegevens in in ons contactformulier en wij nemen spoedig contact met u op en bij interesse doen we u een bod.

Is heftruck over zijn toptijd heen? Wilt u om een andere reden afstand doen van uw heftruck? Bij ons wordt uw gebruikte heftruck herbestemd. U ontvangt de best mogelijke vergoeding voor uw heftruck. Industriële Werktuigen levert opnieuw te gebruiken heftrucks aan bedrijven die dit type materieel hard nodig hebben. Doordat wij beschikken over een breed netwerk van relaties die regelmatig op zoek zijn naar werkmaterieel, zijn wij in staat de hoogste prijs voor uw heftruck te bieden.

Welke Merken Kopen Jullie?

Wij verrichten de inkoop en herbestemming van alle typen en merken werktuigen, waaronder:

 • Caterpillar
 • Jungheinrich
 • STILL
 • Yale
 • Hyster
 • Gehl
 • Bobcat
 • Komatsu
 • Doosan

Ons doel is om u de beste prijs te geven voor uw gebruikte heftruck!

Herbestemming van heftrucks in Rotterdam

Wij verrichten de inkoop en herbestemming van alle typen en merken heftrucks in Rotterdam. Het maakt niet uit of u één of meerdere heftrucks wilt verkopen. Verkoop veilig en vertrouwd uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel werktuig aan IndustriëleWerktuigen.nl. Uw gebruikte heftruck wordt geïnspecteerd door onze deskundige technici in Rotterdam om ervoor te zorgen dat uw gebruikte heftruck in goede staat verkeert en verkoopklaar is.

Wij kunnen u een vrijblijvende offerte geven voor uw gebruikte heftruck. Dit omvat een inspectie van de heftruck en een taxatie.

Wat Krijg Ik Voor Mijn heftruck

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • Het type heftruck dat u wilt verkopen.
 • De staat van uw heftruck.
 • Het aantal heftrucks dat u aanbiedt.
 • De locatie waar de heftruck(s) moet(en) worden opgehaald.

Ons verkoopteam staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, waardoor het een stressvrije ervaring wordt. Advies nodig over het verkopen van uw heftruck in Rotterdam?

Een Goede Prijs

Wij bieden altijd een goede prijs voor uw gebruikte heftruck(s).

Snelle Afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod, dan kunnen we snel uw heftruck ophalen.

Dé specialist in het inkopen van Industriële Werktuigen

Verkoop uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel werktuig aan IndustriëleWerktuigen.nl. Wij beschikken over vele jaren ervaring ervaring met het kopen en verkopen van gebruikte industriële werktuigen. IndustriëleWerktuigen.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en herbestemming van gebruikte heftrucks en ander zwaar materieel.

Nee, dit is geen probleem. Ook niet werkende werktuigen kunnen wij van u overnemen. Is het werktuig niet meer te repareren, dan bespreken we met u de mogelijkheden om uw oude werktuig als schroot over te nemen.

Dit is geen probleem, wij kunnen werktuigen van vrijwel ieder merk en type inkopen. Stuur ons aub een bericht met als bijlage een foto van het typeplaatje. Wij zullen u bij interesse een passend bod doen.

Ja, wij hebben de mogelijkheid om met spoed uw werktuigen af te voeren. Neem bij direct contact op met onze klantenservice en laat u verbazen over onze snelle en vakkundige manier van werken.

Ja, wij hebben de capaciteit om klanten in geheel Nederland te bedienen en uw industriële werktuigen snel af te voeren. 

Nee, de leeftijd van uw werktuig is geen enkel issue. Stuur ons via het contactformulier een foto van het typeplaatje en wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij kunnen uw industriële werktuig(en) op komen halen. Neemt u aub contact op met onze klantenservice voor een afspraak.

Ja, ook industriële werktuigen die u niet terugvindt op onze website kunnen vaak interessant voor ons zijn om van u over te nemen. Vult u aub het contactformulier in en voeg een foto van het type plaatje toe, wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij hebben de capaciteit en het benodigde materieel om uw gehele werktuigenpark over te nemen en snel af te voeren. Neemt u eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw bericht. U kunt ons ook direct telefonisch bereiken op 06 35609181.

  Foto van het werktuig toevoegen (verplicht):

  Foto van het typeplaatje toevoegen (verplicht):


  Iemand van ons team spreken?