Wij kopen graag uw industriële werktuigen. Ongeacht de staat en het merk! Meer informatie →

Heftruck verkopen Den Haag

Heftruck verkopen in Den Haag?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij om uw heftruck te verkopen in Den Haag? Dan bent u bij IndustriëleWerktuigen aan het juiste adres. Wij kopen heftrucks in iedere staat en bieden de beste prijs voor uw voertuig.

Onze voordelen

 • We halen uw heftruck overal op: Bij IndustriëleWerktuigen begrijpen we dat het verkopen van een heftruck een tijdrovende en stressvolle ervaring kan zijn. Daarom bieden we een service die ongeëvenaard is in de branche: we halen uw heftruck overal op. Of u zich nu in den haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of ergens anders in Nederland bevindt, wij komen naar u toe en nemen uw heftruck mee. Geen gedoe, geen zorgen, geen extra kosten. Verkoop uw heftruck aan ons en geniet van een gemakkelijke en probleemloze transactie.
 • We kopen heftrucks in iedere staat: Bij IndustriëleWerktuigen zijn we altijd op zoek naar heftrucks van elk type en bouwjaar. Of uw heftruck nu nieuw is of oud, of in goede staat verkeert of niet, wij zijn geïnteresseerd in het kopen van uw voertuig. Wij begrijpen dat sommige heftrucks in minder goede staat kunnen zijn, en daarom bieden wij ook de mogelijkheid om deze heftrucks aan ons te verkopen. Verkoop uw heftruck aan ons en profiteer van onze expertise en ervaring op het gebied van inkoop en verkoop van heftrucks.
 • We bieden de beste prijs voor uw voertuig: Bij IndustriëleWerktuigen zijn we vastbesloten om u de beste prijs te bieden voor uw heftruck. Wij geloven dat een eerlijke en transparante prijs de basis is van een succesvolle en langdurige relatie met onze klanten. Daarom bieden wij altijd een concurrerende prijs voor uw heftruck, gebaseerd op de marktwaarde en de staat van het voertuig. Verkoop uw heftruck aan ons en geniet van een eerlijke en rechtvaardige prijs, zonder verborgen kosten of extra’s.

Merken die we kopen

We zijn geïnteresseerd in het kopen van heftrucks van alle merken. Hieronder vindt u een lijst van enkele merken die we vaak kopen:

 • Toyota: Toyota is een toonaangevende fabrikant van heftrucks en staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het bedrijf biedt een breed scala aan heftrucks, variërend van elektrische tot gas- en dieselvoertuigen, en is toegewijd aan het leveren van kwaliteitsproducten die voldoen aan de behoeften van klanten over de hele wereld.
 • Still: Still is een Duitse fabrikant van heftrucks en een van de grootste heftruckproducenten ter wereld. Het bedrijf biedt een breed scala aan heftrucks, variërend van elektrische tot dieselvoertuigen, en is bekend om zijn innovatieve ontwerpen en technologieën. Still heeft ook een sterke focus op duurzaamheid en milieuvriendelijke oplossingen.
 • Hyster: Hyster is een Amerikaanse fabrikant van heftrucks en staat bekend om zijn robuuste en betrouwbare voertuigen. Het bedrijf biedt een breed scala aan heftrucks, variërend van elektrische tot dieselvoertuigen, en is toegewijd aan het leveren van kwaliteitsproducten die voldoen aan de behoeften van klanten in verschillende sectoren.
 • Jungheinrich: Jungheinrich is een Duitse fabrikant van heftrucks en staat bekend om zijn geavanceerde technologieën en innovatieve ontwerpen. Het bedrijf biedt een breed scala aan heftrucks, variërend van elektrische tot dieselvoertuigen, en is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan de behoeften van klanten over de hele wereld.
 • Nissan: Nissan is een Japanse fabrikant van heftrucks en biedt een breed scala aan voertuigen, variërend van elektrische tot LPG- en dieselvoertuigen. Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van kwaliteitsproducten die voldoen aan de behoeften van klanten in verschillende sectoren en staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid.
 • Mitsubishi: Mitsubishi is een Japanse fabrikant van heftrucks en biedt een breed scala aan voertuigen, variërend van elektrische tot LPG- en dieselvoertuigen. Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van kwaliteitsproducten die voldoen aan de behoeften van klanten over de hele wereld en staat bekend om zijn betrouwbaarheid en efficiëntie. Mitsubishi heftrucks worden vaak gebruikt in de bouw, magazijnen en andere industrieën.

Onze werkwijze

Wanneer u besluit om uw heftruck aan ons te verkopen, volgt hieronder onze werkwijze:

 1. U neemt contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website.
 2. We stellen u een aantal vragen over uw heftruck, zoals het merk, het bouwjaar en de staat van het voertuig.
 3. Op basis van deze informatie doen we u een vrijblijvend bod.
 4. Als u akkoord gaat met ons bod, maken we een afspraak om de heftruck op te halen.
 5. We betalen u direct contant of per bankoverschrijving.

Waarom kiezen voor IndustriëleWerktuigen?

 • We hebben jarenlange ervaring in de in- en verkoop van heftrucks
 • We zijn betrouwbaar en bieden een snelle en efficiënte service
 • We bieden altijd de beste prijs voor uw heftruck

Neem vandaag nog contact met ons op om uw heftruck te verkopen in Den Haag

Een goede prijs

Wij bieden altijd een goede prijs voor uw industriële werktuigen.

Snelle afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod, dan kunnen we direct uw werktuig ophalen.

Wat Krijg Ik Voor Mijn Heftruck?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • Het type heftruck dat u wilt verkopen.
 • De staat van uw heftruck.
 • Het aantal heftrucks dat u aanbiedt.
 • De locatie waar de heftruck moet worden opgehaald.

Ons verkoopteam staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, waardoor het een stressvrije ervaring wordt. Advies nodig over het verkopen van uw heftruck?

Nee, dit is geen probleem. Ook niet werkende werktuigen kunnen wij van u overnemen. Is het werktuig niet meer te repareren, dan bespreken we met u de mogelijkheden om uw oude werktuig als schroot over te nemen.

Dit is geen probleem, wij kunnen werktuigen van vrijwel ieder merk en type inkopen. Stuur ons aub een bericht met als bijlage een foto van het typeplaatje. Wij zullen u bij interesse een passend bod doen.

Ja, wij hebben de mogelijkheid om met spoed uw werktuigen af te voeren. Neem bij direct contact op met onze klantenservice en laat u verbazen over onze snelle en vakkundige manier van werken.

Ja, wij hebben de capaciteit om klanten in geheel Nederland te bedienen en uw industriële werktuigen snel af te voeren. 

Nee, de leeftijd van uw werktuig is geen enkel issue. Stuur ons via het contactformulier een foto van het typeplaatje en wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij kunnen uw industriële werktuig(en) op komen halen. Neemt u aub contact op met onze klantenservice voor een afspraak.

Ja, ook industriële werktuigen die u niet terugvindt op onze website kunnen vaak interessant voor ons zijn om van u over te nemen. Vult u aub het contactformulier in en voeg een foto van het type plaatje toe, wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij hebben de capaciteit en het benodigde materieel om uw gehele werktuigenpark over te nemen en snel af te voeren. Neemt u eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Group-925

E-MAILADRES

info@industrielewerktuigen.nl

Group-926

TELEFOONNUMMER

06 35609181

map-marker-639_bd071826-7d2a-441d-bb24-9654b4644e4c

ONS ADRES

Teleportboulevard 130, 1043 EJ, Amsterdam

Dé specialist in het inkopen van Industriële Werktuigen

Verkoop uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel werktuig aan IndustriëleWerktuigen.nl. Wij beschikken over vele jaren ervaring ervaring met het kopen en verkopen van gebruikte industriële werktuigen. IndustriëleWerktuigen.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en herbestemming van gebruikte heftrucks en ander zwaar materieel.

Jungheinrich

Jungheinrich: Innovatieve en betrouwbare werktuigen voor material handling Jungheinrich is…

Read More icon