Wij kopen graag uw industriële werktuigen. Ongeacht de staat en het merk! Meer informatie →

Takeuchi Graafmachine Verkopen

Takeuchi Graafmachine verkopen?

Bij Industriële Werktuigen zijn we doorlopend op zoek naar gebruikte Takeuchi graafmachines.

Heeft uw Takeuchi graafmachine zijn beste tijd gehad? Wilt u om een andere reden van uw graafmachine af? Wij zorgen voor herbestemmen van uw gebruikte Takeuchi graafmachine. U ontvangt de best mogelijke prijs voor uw heftruck. Industriële Werktuigen zorgt voor herbestemming van Takeuchi graafmachine aan bedrijven die behoefte hebben aan dit soort materieel. Wij hebben een breed netwerk aan contacten die doorlopend op zoek zijn naar werktuigen en kunnen daardoor de beste prijs bieden voor uw graafmachine.

Vul de gegevens in in ons contactformulier en wij nemen spoedig contact met u op en bij interesse doen we u een bod.

Wij zijn dé specialist in het inkopen en herbestemmen van Takeuchi graafmachines. Wij kopen gebruikte Takeuchi graafmachines van zowel particulieren als bedrijven. Wij zorgen ook voor transport van uw gebruikte heftruck. Wij hebben alle materieel in huis om uw gebruikte graafmachine verantwoord af te voeren.

Over Takeuchi

Er is geen ander merk dat de reputatie van Takeuchi in de  graafmachine industrie kan evenaren. De Takeuchi graafmachine bestaat al meer dan 40 jaar. Het bedrijf is in de loop der jaren flink gegroeid. Het werd in 1969 opgericht door de heer Takeuchi, een ingenieur. Het bedrijf is gevestigd in Japan en heeft veel werknemers. Het bedrijf groeit nog steeds en er is steeds meer vraag naar hun graafmachines. Ze zijn nu een van de bekendste en meest betrouwbare graafmachinemerken ter wereld.

Ons doel is om u de beste prijs te geven voor uw Takeuchi graafmachine!

Herbestemming Takeuchi graafmachines

Wij verrichten de inkoop en herbestemming van alle typen en merken graafmachines. Het maakt niet uit of u één of meerdere graafmachines wilt verkopen. Verkoop veilig en vertrouwd uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel werktuig aan IndustriëleWerktuigen.nl. Uw gebruikte graafmachine wordt geïnspecteerd door onze deskundige technici om ervoor te zorgen dat uw gebruikte graafmachine in goede staat verkeert en verkoopklaar is. Wij kunnen u een vrijblijvende offerte geven voor uw gebruikte graafmachine. Dit omvat een inspectie van de graafmachine en een taxatie van de graafmachine.

Wat Krijg Ik Voor Mijn Takeuchi graafmachine

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

  • Het type Takeuchi graafmachine dat u wilt verkopen.
  • De staat van uw Takeuchi graafmachine.
  • Het aantal Takeuchi graafmachines dat u aanbiedt.
  • De locatie waar de Takeuchi graafmachine(s) moet(en) worden opgehaald.

Ons verkoopteam staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, waardoor het een stressvrije ervaring wordt. Advies nodig over het verkopen van uw Takeuchi graafmachine?

Een Goede Prijs

Wij bieden altijd een goede prijs voor uw Takeuchi graafmachine(s).

Snelle Afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod, dan kunnen we snel uw Takeuchi graafmachine ophalen.

Dé specialist in het inkopen van Industriële Werktuigen

Verkoop uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel werktuig aan IndustriëleWerktuigen.nl. Wij beschikken over vele jaren ervaring ervaring met het kopen en verkopen van gebruikte industriële werktuigen. IndustriëleWerktuigen.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en herbestemming van gebruikte heftrucks en ander zwaar materieel.

Nee, dit is geen probleem. Ook niet werkende werktuigen kunnen wij van u overnemen. Is het werktuig niet meer te repareren, dan bespreken we met u de mogelijkheden om uw oude werktuig als schroot over te nemen.

Dit is geen probleem, wij kunnen werktuigen van vrijwel ieder merk en type inkopen. Stuur ons aub een bericht met als bijlage een foto van het typeplaatje. Wij zullen u bij interesse een passend bod doen.

Ja, wij hebben de mogelijkheid om met spoed uw werktuigen af te voeren. Neem bij direct contact op met onze klantenservice en laat u verbazen over onze snelle en vakkundige manier van werken.

Ja, wij hebben de capaciteit om klanten in geheel Nederland te bedienen en uw industriële werktuigen snel af te voeren. 

Nee, de leeftijd van uw werktuig is geen enkel issue. Stuur ons via het contactformulier een foto van het typeplaatje en wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij kunnen uw industriële werktuig(en) op komen halen. Neemt u aub contact op met onze klantenservice voor een afspraak.

Ja, ook industriële werktuigen die u niet terugvindt op onze website kunnen vaak interessant voor ons zijn om van u over te nemen. Vult u aub het contactformulier in en voeg een foto van het type plaatje toe, wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij hebben de capaciteit en het benodigde materieel om uw gehele werktuigenpark over te nemen en snel af te voeren. Neemt u eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw bericht. U kunt ons ook direct telefonisch bereiken op 06 35609181.

    Foto van het werktuig toevoegen (verplicht):

    Foto van het typeplaatje toevoegen (verplicht):


    Iemand van ons team spreken?