Wij kopen graag uw industriële werktuigen. Ongeacht de staat en het merk! Meer informatie →

Komatsu Graafmachine Verkopen

Komatsu Graafmachine verkopen?

Bij Industriële Werktuigen zijn we doorlopend op zoek naar gebruikte Komatsu graafmachines.

Is uw Komatsu graafmachine over zijn toptijd heen? Wilt u om een andere reden afstand doen van uw graafmachine? Bij ons wordt uw gebruikte Komatsu graafmachine herbestemd. U ontvangt de best mogelijke vergoeding voor uw graafmachine. Industriële Werktuigen levert opnieuw te gebruiken Komatsu graafmachines aan bedrijven die dit type materieel hard nodig hebben. Doordat wij beschikken over een breed netwerk van relaties die regelmatig op zoek zijn naar werkmaterieel, zijn wij in staat de hoogste prijs voor uw graafmachine te bieden.

Vul de gegevens in in ons contactformulier en wij nemen spoedig contact met u op en bij interesse doen we u een bod.

Op het gebied van inkoop en hergebruik van Komatsu graafmachines zijn wij de specialist. Daarbij kopen wij gebruikte Komatsu graafmachines van zowel particulieren als ook bedrijven. Tevens verzorgen wij het transport van uw gebruikte graafmachine. Uiteraard beschikken wij over alle middelen om uw gebruikte graafmachine veilig en verantwoord af te kunnen voeren.

Over Komatsu

Komatsu is de grootste fabrikant van zwaar materieel ter wereld. Sinds de oprichting in 1921 maken zij producten om enkele van de moeilijkste uitdagingen aan te gaan. Tegenwoordig produceren ze een volledige lijn van hoogwaardige bouw- en mijnbouwmachines, waaronder grote graafmachines, compacte graafmachines, wielladers, knikdumpers, compacte wielladers, en bedrijfswagens. Komatsu is ook een innovator op het gebied van technologie en uitmuntende productie. Komatsu producten zijn ontworpen om betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en zuinig te zijn.

Ze zijn ontworpen om de meest veeleisende toepassingen aan te kunnen, waaronder de bouw van energiecentrales, mijnen, tunnels, dammen en andere grootschalige civieltechnische projecten. Komatsu graafmachines staan bekend om hun uitzonderlijke vermogen en prestaties, maar ook om hun veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Als een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van bouwmachines heeft Komatsu een lange geschiedenis van innovatie.

Ons doel is om u de beste prijs te geven voor uw Komatsu graafmachine!

Herbestemming Komatsu graafmachines

U kunt bij ons terecht voor de in- en verkoop van alle soorten en merken graafmachines. Ongeacht of u één of meerdere graafmachines wilt verkopen. Veilig en vertrouwd verkoopt u uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel materieel aan IndustriëleWerktuigen.nl. Na inspectie van uw gebruikte graafmachine door onze deskundige technici weten wij zeker dat uw gebruikte graafmachine in goede staat verkeert en klaar is voor verdere plaatsing. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw gebruikte graafmachine. Deze is inclusief een inspectie van de graafmachine en een taxatie van de graafmachine.

Wat Krijg Ik Voor Mijn Komatsu graafmachine

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

  • Het type Komatsu graafmachine dat u wilt verkopen.
  • De staat van uw Komatsu graafmachine.
  • Het aantal Komatsu graafmachines dat u aanbiedt.
  • De locatie waar de Komatsu graafmachine(s) moet(en) worden opgehaald.

Ons verkoopteam staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, waardoor het een stressvrije ervaring wordt. Advies nodig over het verkopen van uw Komatsu graafmachine?

Een Goede Prijs

Wij bieden altijd een goede prijs voor uw Komatsu graafmachine(s).

Snelle Afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod, dan kunnen we snel uw Komatsu graafmachine ophalen.

Dé specialist in het inkopen van Industriële Werktuigen

Verkoop uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel werktuig aan IndustriëleWerktuigen.nl. Wij beschikken over vele jaren ervaring ervaring met het kopen en verkopen van gebruikte industriële werktuigen. IndustriëleWerktuigen.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en herbestemming van gebruikte heftrucks en ander zwaar materieel.

Nee, dit is geen probleem. Ook niet werkende werktuigen kunnen wij van u overnemen. Is het werktuig niet meer te repareren, dan bespreken we met u de mogelijkheden om uw oude werktuig als schroot over te nemen.

Dit is geen probleem, wij kunnen werktuigen van vrijwel ieder merk en type inkopen. Stuur ons aub een bericht met als bijlage een foto van het typeplaatje. Wij zullen u bij interesse een passend bod doen.

Ja, wij hebben de mogelijkheid om met spoed uw werktuigen af te voeren. Neem bij direct contact op met onze klantenservice en laat u verbazen over onze snelle en vakkundige manier van werken.

Ja, wij hebben de capaciteit om klanten in geheel Nederland te bedienen en uw industriële werktuigen snel af te voeren. 

Nee, de leeftijd van uw werktuig is geen enkel issue. Stuur ons via het contactformulier een foto van het typeplaatje en wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij kunnen uw industriële werktuig(en) op komen halen. Neemt u aub contact op met onze klantenservice voor een afspraak.

Ja, ook industriële werktuigen die u niet terugvindt op onze website kunnen vaak interessant voor ons zijn om van u over te nemen. Vult u aub het contactformulier in en voeg een foto van het type plaatje toe, wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij hebben de capaciteit en het benodigde materieel om uw gehele werktuigenpark over te nemen en snel af te voeren. Neemt u eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw bericht. U kunt ons ook direct telefonisch bereiken op 06 35609181.

    Foto van het werktuig toevoegen (verplicht):

    Foto van het typeplaatje toevoegen (verplicht):


    Iemand van ons team spreken?