Wij kopen graag uw industriële werktuigen. Ongeacht de staat en het merk! Meer informatie →

Graafmachine verkopen

Graafmachine verkopen?

Bij Industriële Werktuigen zijn we doorlopend op zoek naar gebruikte graafmachines.

Wij verrichten de inkoop en herbestemming van alle typen en merken graafmachines. Het maakt niet uit of u één of meerdere graafmachines wilt verkopen. Verkoop veilig en vertrouwd uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel werktuig aan IndustriëleWerktuigen.nl.

Met ons team van graafmachine specialisten houden wij ons dagelijks bezig met het inkopen, onderhouden, repareren, restaureren en exporteren van graafmachines. Wij beschikken over vele jaren ervaring ervaring met het kopen en verkopen van gebruikte industriële werktuigen. Verkoop uw graafmachine aan ons en ontdek hoe simpel en zorgeloos het kan zijn.

Vul de gegevens in in ons contactformulier en wij nemen spoedig contact met u op en bij interesse doen we u een bod. Wij kopen alle soorten voertuigen in, waaronder heftrucks, graafmachines, schrankladers en autolaadkranen. Daarnaast zijn we ook doorlopend op zoek naar industriële noodaggregaten.

Waarom een graafmachine aan ons verkopen? Welnu, er zijn verschillende redenen waarom u uw graafmachine aan ons zou moeten verkopen.

 1. Ten eerste, als uw graafmachine lange tijd in de stalling heeft staan neemt deze ruimte in beslag en daalt de waarde.
 2. De tweede reden is dat we meer geld bieden dan welke andere graafmachinekoper dan ook.

Wat krijg ik voor mijn graafmachine? Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • Het type graafmachine dat u wilt verkopen.
 • De staat van uw graafmachine.
 • Het aantal graafmachines dat u aanbiedt.
 • De locatie waar de graafmachine moet worden opgehaald.

Ons verkoopteam staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, waardoor het een stressvrije ervaring wordt. Advies nodig over het verkopen van uw graafmachine?

Een Goede Prijs

Wij bieden altijd een goede prijs voor uw graafmachine(s).

Snelle Afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod, dan kunnen we snel uw graafmachine ophalen.

Dé specialist in het inkopen van Industriële Werktuigen

Verkoop uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel werktuig aan IndustriëleWerktuigen.nl. Wij beschikken over vele jaren ervaring ervaring met het kopen en verkopen van gebruikte industriële werktuigen. IndustriëleWerktuigen.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en herbestemming van gebruikte heftrucks en ander zwaar materieel.

Nee, dit is geen probleem. Ook niet werkende werktuigen kunnen wij van u overnemen. Is het werktuig niet meer te repareren, dan bespreken we met u de mogelijkheden om uw oude werktuig als schroot over te nemen.

Dit is geen probleem, wij kunnen werktuigen van vrijwel ieder merk en type inkopen. Stuur ons aub een bericht met als bijlage een foto van het typeplaatje. Wij zullen u bij interesse een passend bod doen.

Ja, wij hebben de mogelijkheid om met spoed uw werktuigen af te voeren. Neem bij direct contact op met onze klantenservice en laat u verbazen over onze snelle en vakkundige manier van werken.

Ja, wij hebben de capaciteit om klanten in geheel Nederland te bedienen en uw industriële werktuigen snel af te voeren. 

Nee, de leeftijd van uw werktuig is geen enkel issue. Stuur ons via het contactformulier een foto van het typeplaatje en wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij kunnen uw industriële werktuig(en) op komen halen. Neemt u aub contact op met onze klantenservice voor een afspraak.

Ja, ook industriële werktuigen die u niet terugvindt op onze website kunnen vaak interessant voor ons zijn om van u over te nemen. Vult u aub het contactformulier in en voeg een foto van het type plaatje toe, wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij hebben de capaciteit en het benodigde materieel om uw gehele werktuigenpark over te nemen en snel af te voeren. Neemt u eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw bericht. U kunt ons ook direct telefonisch bereiken op 06 35609181.

  Foto van het werktuig toevoegen (verplicht):

  Foto van het typeplaatje toevoegen (verplicht):


  Iemand van ons team spreken?