Wij kopen graag uw industriële werktuigen. Ongeacht de staat en het merk! Meer informatie →

Betonmixer inkoop

DE SPECIALIST IN GEBRUIKTE BETONMIXERS

Inkoop Betonmixers

Inkoop Betonmixers: Uw Betonmixer Snel en Efficiënt Verkopen

Bent u in het bezit van een gebruikte betonmixer en overweegt u deze te verkopen? Bij Industriële Werktuigen begrijpen we de waarde van uw betonmixer en bieden we u een eenvoudige en efficiënte verkoopervaring. Of u nu een betonmixer heeft van een bekend merk zoals Liebherr, Mercedes-Benz, MAN, of een minder bekend merk, wij zijn zeer geïnteresseerd in de aankoop ervan. Hier is waarom u voor ons zou moeten kiezen:

 • Eerlijke en Marktconforme Waardering: We begrijpen dat uw betonmixer waardevol is en dat u een eerlijke prijs wilt ontvangen. Onze deskundige taxateurs zorgen voor een grondige evaluatie en doen altijd eerlijke en marktconforme biedingen. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat uw machine de juiste waarde krijgt.
 • Snel en Efficiënt: Tijd is kostbaar, en daarom streven we naar een snelle en efficiënte afhandeling van de verkoop. Geen langdurige onderhandelingen of ingewikkelde processen. We waarderen uw tijd en streven ernaar om uw betonmixer zo snel mogelijk over te nemen.
 • Diverse Merken Welkom: Ongeacht het merk van uw betonmixer, of het nu gaat om een bekend merk zoals Liebherr, Mercedes-Benz, MAN, Scania, of een ander gerenommeerd merk, wij zijn enthousiast om uw machine in te kopen. We waarderen de diversiteit en unieke eigenschappen van elke betonmixer.
 • Deskundig Team: Ons team van specialisten in bouwmachines staat klaar om u door het gehele verkoopproces te begeleiden. We hebben uitgebreide ervaring met betonmixers van verschillende merken en modellen. Onze experts zijn hier om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij elke stap van de verkoop.
 • Inkoop in Iedere Staat: Maakt u zich zorgen over de staat van uw betonmixer? Geen zorgen. We hebben interesse in machines in alle condities. Of uw machine nu nieuw, gebruikt, beschadigd of defect is, wij zijn bereid om uw machine te evalueren en een eerlijk bod te doen op basis van de staat en waarde ervan.
 • Directe Aankoop: Bij Industriële Werktuigen kopen we uw betonmixer rechtstreeks van u, zonder tussenpersonen. Dit betekent dat u snel kunt verkopen en rechtstreeks zaken kunt doen met ons ervaren team. We nemen de hele logistiek van de verkoop op ons.

Betonmixer Merken die We Graag Kopen

Bij Industriële Werktuigen zijn we geïnteresseerd in de inkoop van betonmixers van verschillende merken, waaronder, maar niet beperkt tot:

 • Liebherr
 • Mercedes-Benz
 • MAN
 • Scania
 • Volvo
 • Renault
 • DAF
 • Iveco
 • en andere gerenommeerde merken.

Wilt u uw betonmixer verkopen zonder gedoe? Kies voor gemak en vertrouwen, kies Industriële Werktuigen voor uw betonmixerverkoop. Vul ons contactformulier in, en wij nemen snel contact met u op om u een eerlijk bod te doen. Uw betonmixer is bij ons in goede handen.

Ons doel is om u de beste prijs te geven voor uw Industriële Werktuigen!

Een goede prijs

Wij bieden altijd een goede prijs voor uw industriële werktuigen.

Snelle afhandeling

Gaat u akkoord met ons bod, dan kunnen we direct uw werktuig ophalen.

Wat Krijg Ik Voor Mijn Werktuig?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • Het type werktuig dat u wilt verkopen.
 • De staat van uw machine.
 • Het aantal machines dat u aanbiedt.
 • De locatie waar de machine moet worden opgehaald.

Ons verkoopteam staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, waardoor het een stressvrije ervaring wordt. Advies nodig over het verkopen van uw betonmixer?

Nee, dit is geen probleem. Ook niet werkende werktuigen kunnen wij van u overnemen. Is het werktuig niet meer te repareren, dan bespreken we met u de mogelijkheden om uw oude werktuig als schroot over te nemen.

Dit is geen probleem, wij kunnen werktuigen van vrijwel ieder merk en type inkopen. Stuur ons aub een bericht met als bijlage een foto van het typeplaatje. Wij zullen u bij interesse een passend bod doen.

Ja, wij hebben de mogelijkheid om met spoed uw werktuigen af te voeren. Neem bij direct contact op met onze klantenservice en laat u verbazen over onze snelle en vakkundige manier van werken.

Ja, wij hebben de capaciteit om klanten in geheel Nederland te bedienen en uw industriële werktuigen snel af te voeren. 

Nee, de leeftijd van uw werktuig is geen enkel issue. Stuur ons via het contactformulier een foto van het typeplaatje en wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij kunnen uw industriële werktuig(en) op komen halen. Neemt u aub contact op met onze klantenservice voor een afspraak.

Ja, ook industriële werktuigen die u niet terugvindt op onze website kunnen vaak interessant voor ons zijn om van u over te nemen. Vult u aub het contactformulier in en voeg een foto van het type plaatje toe, wij zullen u een passend bod doen.

Ja, wij hebben de capaciteit en het benodigde materieel om uw gehele werktuigenpark over te nemen en snel af te voeren. Neemt u eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Group-925

E-MAILADRES

info@industrielewerktuigen.nl

Group-926

TELEFOONNUMMER

06 35609181

map-marker-639_bd071826-7d2a-441d-bb24-9654b4644e4c

ONS ADRES

Teleportboulevard 130, 1043 EJ, Amsterdam

Dé specialist in het inkopen van Industriële Werktuigen

Verkoop uw heftruck, graafmachine, schranklader, autolaadkraan, noodaggregaat of ander industrieel werktuig aan IndustriëleWerktuigen.nl. Wij beschikken over vele jaren ervaring ervaring met het kopen en verkopen van gebruikte industriële werktuigen. IndustriëleWerktuigen.nl is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en herbestemming van gebruikte heftrucks en ander zwaar materieel.